Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 35

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 35
Kijktips van 22 t/m 29 augustus

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Lucifer (Netflix)

Lucifer volgt de gevallen engel Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die besluit om op aarde detective Chloe Decker (Lauren German) te helpen met het oplossen van misdaden. Dennis Haysbert (24) heeft in het vijfde seizoen een gastrol als God. Bekijk hier waar je Lucifer kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Lucifer.

2. A Star is Born (Netflix)

De in verval geraakte country-ster Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Lees hier waar je A Star Is Born kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van A Star Is Born.

3. April, May and June (Videoland)

Drie halfzussen worden bij elkaar geroepen. Hun moeder blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en wil zelf bepalen wanneer ze uit het leven stapt. Maar: dan moet wel duidelijk zijn dat iemand zich ontfermd over haar autistische zoon Jan. Lees hier waar je April, May en June kunt kijken.

Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

4. Now You See Me 2 (Videoland, 26 augustus)

Het verhaal speelt zich precies een jaar later na “Now You See Me” af. 'The Four Horsemen' zijn erg succesvol, nadat ze de FBI destijds op een spectaculaire manier te slim af waren en hierdoor veel sympathie bij het publiek gewonnen hebben. Ze krijgen nu echter te maken met een nieuwe vijand, die hen uitdaagt om hun gevaarlijkste overval ooit te gaan plegen. Lees hier waar je Now You See Me 2 kunt kijken.

5. Rising Phoenix (Netflix, 26 augustus)

Rising Phoenix vertelt het buitengewone verhaal van de Paralympics. Vanaf de eerste aanzet na de Tweede Wereldoorlog zijn de Paralympics uitgegroeid tot het op twee na grootste sportevenement ter wereld.

6. Phineas & Ferb: Candace Against The Universe (Disney+, 28 augustus)

Phineas en Ferb in een race om hun zus te redden, die is ontvoerd door buitenaardse wezens en die leeft in een bro-vrije utopie op een verre planeet. Lees hier waar je Phineas & Ferb: Candace Against The Universe kunt kijken.

7. Cobra Kai, S1-2 (Netflix, 28 augustus)

Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

8. All Together Now (Netflix, 28 augustus)

Een optimistische, getalenteerde tiener heeft een groot geheim: ze is dakloos en woont in een bus. Kan ze na een tragedie leren om een helpende hand te accepteren? Bekijk hier waar je All Together Now kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV