Spectaculaire actiefilm Sicario zie je dinsdag 1 september op Veronica

Spectaculaire actiefilm Sicario zie je dinsdag 1 september op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Donald Trump heeft zijn belofte om een muur tussen de Verenigde Staten en Mexico te bouwen nog altijd niet waargemaakt, maar de vraag is of het drugsgeweld in het grensgebied daarmee ten einde komt. De spectaculaire actiefilm Sicario schetst een grimmig beeld van deze problematiek. Deze fantastische film is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Sicario streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
De FBI-agente Kate (gespeeld door Emily Blunt) wordt uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graver (Josh Brolin) om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wetteloze grensgebied dat zich uitstrekt tussen de Verenigde Staten en Mexico gaat het team op een geheime missie onder leiding van Alejandro (Benicio del Toro), een raadselachtige consultant met een twijfelachtig verleden. Om te kunnen overleven wordt Kate gedwongen om aan alles te twijfelen waar ze tot dan toe in heeft geloofd.

Brute actie
De Frans-Canadese regisseur Denis Villeneuve heeft de afgelopen jaren een onberispelijke reputatie in Hollywood opgebouwd dankzij topfilms als Prisoners (2013), Arrival (2016) en Blade Runner 2049 (2017). Ook met Sicario gooide hij hoge ogen: de film kent een aantal goed gedoseerde momenten van brute actie, maar geeft vooral een onthullend inkijkje in de strijd tegen de Mexicaanse drugskartels en de corruptie die daarachter schuilgaat. Nog boven de indrukwekkende de actiescènes wordt Sicario gedragen door het geweldige acteerwerk van Blunt, Brolin en Del Toro. Genieten.

Sicario (2015) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op dinsdag 1 september om 20.30 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV