Vanavond op tv: nieuwe programma's Frank & Rogier checken in en De Erfgenaam

Vanavond op tv: nieuwe programma's Frank & Rogier checken in en De Erfgenaam
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 september

Kijktip :

RTL 4 gooit vanavond een paar ijzers in het vuur in de kijkcijferstrijd. Frank Jansen en Rogier Smit beginnen aan hun nieuwe programma Frank & Rogier checken in, en daarna is het nieuwe format De Erfgenaam met Ruben Nicolai te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: De Kunstdetective

NPO 2
20:25 uur

De Kunstdetective is terug met een nieuw seizoen, elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 2. Hierin gaat Arthur Brand wekelijks op zoek naar gestolen kunst. In de eerste aflevering gaat hij op zoek naar een heuse Picasso, gestolen van een sjeik in 1999. De kunstdetective krijgt signalen uit de onderwereld dat het stuk zich in Nederland bevindt. Arthur komt erachter dat het werk minstens tien keer van eigenaar is gewisseld in de afgelopen 21 jaar.

Thriller: Sicario

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de keiharde actiethriller Sicario te zien. Kate Macy is een jonge FBI-agente die deelneemt aan een geheime CIA-operatie. De operatie is bedoeld om de baas van een Mexicaanse drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze in Tucson, Arizona de grens over naar Mexico om de drugsbaas uit de weg te ruimen. Maar eenmaal over de grens treffen ze een heel gevaarlijke en verdorven wereld aan.

Nieuw: Frank & Rogier checken in

RTL 4
20:30 uur

In hun eerste RTL 4-programma gaan Frank en Rogier bed & breakfasts helpen met het opknappen en restylen van de kamers. Dat doen ze in het nieuwe programma Frank & Rogier checken in, elke dinsdag om 20:30 uur. De twee helpen b&b-eigenaren aan een nieuwe start. Slechte reviews, economische tegenspoed of gewoonweg domme pech zorgen ervoor dat de toekomst van deze b&b's er beroerd uitziet als er niet wordt ingegrepen.

Nieuw: De Erfgenaam

RTL 4
21:25 uur

In het nieuwe programma De Erfgenaam gaat Ruben Nicolai op zoek naar de rechtmatige erfgenamen van overleden mensen die een erfenis achterlaten, maar waarvan de erfgenaam niet gevonden wordt. Elke dinsdag om 21:25 uur op RTL 4. Nicolai gaat op zoek naar de familieverhalen die achter deze onbekende nalatenschappen schuilgaan. Dat brengt hem over de hele wereld en levert ontroerende, grappige en aangrijpende momenten op.

Nieuw: Alleenzaam

NPO 3
22:25 uur

In het nieuwe programma Alleenzaam proberen vijf jongeren de eenzaamheid die zij ervaren, te overwinnen. Presentatrice Rachel Rosier volgt de jongeren tijdens hun zoektocht. Eenzaamheid associëren mensen vaak met ouderen in verzorgingstehuizen, maar wat weinig mensen weten, is dat bij jongeren één op de tien eenzaam is. De jongeren in deze serie lijken op het eerste gezicht een spannend, ontspannen en vrij leven te hebben, maar achter de voordeur hebben ze te maken met eenzaamheid.

Nieuw: Afghanistan: The Wounded Land

NPO 2
22:40 uur

In de vierdelige documentaireserie Afghanistan: The Wounded Land komt veertig jaar Afghaanse geschiedenis voorbij vanuit de perspectieven van mannen en vrouwen die daarin een beslissende rol speelden. De documentaireserie begint in Kabul in de jaren zestig. Volgens westerse normen leek de hoofdstad van Afghanistan op een paradijs waar vrouwen genoten van veel vrijheden en inwoners in vrede leefden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV