Christan Bale had bijna rol in Solo: A Star Wars Story

Christan Bale had bijna rol in Solo: A Star Wars Story
Woody Harrelson speelt nu mentor van Han Solo

Nieuws :

Christian Bale (The Dark Knight) had bijna een rol te pakken in de nieuwe film Solo: A Star Wars Story van regisseur Ron Howard. Het zou gaan om een vrij grote rol als mentor van Han Solo (gespeeld door Alden Ehrenreich).

Dat vertelt Bale, bekend van de Batman-trilogie van Christopher Nolan, in de podcast Happy Sad Confused. Woody Harrelson (The Hunger Games) is nu in plaats van Bale gecast voor de rol. Waarom de deal niet doorging, is niet bekend.

Wel geeft Bale in het gesprek aan dat hij een groot Star Wars-fan is. Hij sluit een rol in een ander deel dan ook niet uit. "Het was erg verleidelijk, die rol. Ik houd van de films die teruggrijpen naar mijn jeugd. Daarnaast heb ik een verleden met Kathleen Kennedy en Frank Marshall (producers van Star Wars-films) omdat zij Empire of the Sun hadden gemaakt." In die film uit 1987, van Steven Spielberg, verscheen een piepjonge Bale.

:[article:img](src:"de-cast-van-solo-a-star-wars-story.jpg" title:"De cast van Solo: A Star Wars Story")

Verder geeft de Britse acteur aan dat de gesprekken weldegelijk serieus waren. "We hebben een tijdlang gediscussieerd en ik hoop dat we dat in de toekomst ook blijven doen."

De film focust op een jonge Han Solo, het personage dat Harrison Ford jarenlang speelde in verschillende Star Wars-films. Dit keer neemt Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!) die rol op zich.

Solo: A Star Wars Story is vanaf 25 mei te zien in de bioscoop.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV