Filmrecensie: 24 Hours to Live

Filmrecensie: 24 Hours to Live
Ethan Hawke en Rutger Hauer in explosieve actiefilm

Film :

24 Hours to Live is de nieuwe actiefilm van de makers van John Wick en John Wick: Chapter 2. In deze films zijn wraak en actie de hoofdthema's. Dat is in 24 Hours to Live niet anders, maar de vraag is of huurmoordernaar Travis Conrad met scherp of met losse flodders schiet. De film komt half januari uit, maar Gids.tv kreeg de unieke kans om deze film al eerder te zien. Lees hier de filmrecensie van 24 Hours to Live.

:article:img

Huurmoorderaar Travis Conrad (gespeeld door Ethan Hawke) wordt bij een gevaarlijke opdracht gedood door een Chinese spion. Het geheime agentschap waarvoor hij werkt, slaagt erin om hem weer kort tot leven te wekken, om zo belangrijke informatie van Travis te krijgen. Travis krijgt 24 uur om voor zijn agentschap nog één opdracht te doen, maar komt dan de spion tegen die hem eerder gedood heeft. Hij keert zich tegen zijn werkgever, die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw en kind. Het wordt een race tegen de klok waar wraak zoet zal zijn.

:article:img

Dat Nederlands trots en veteraan-acteur Rutger Hauer een bijrol in deze film speelt, is leuk om te zien. De actie in deze film is spectaculair, compleet met vliegende auto's en kogelregens. Maar helaas is het script van deze film flinterdun. Het verhaal is niet geloofwaardig, met een paar hele rare scènes die niet logisch zijn en het bioscooppubliek verbijsterd achterlaat of misschien wel in slaap laat vallen. Er zijn al vele films zoals deze 24 Hours to Live gemaakt en het doet niet iets verrassends. Als je een fan bent van echte actiefilms is dit misschien iets om te proberen, maar laat dan alle vraag naar realisme los. Dan zal je popcorn toch nog lekker smaken. De IMDb score van deze film is een 5.7.

24 Hours to Live is vanaf 18 januari in de bioscoop te zien. Tijdsduur: 93 minuten. Genre: Actie, Thriller. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV