Spectaculaire westernthriller Brimstone maandag op NPO 3

Spectaculaire westernthriller Brimstone maandag op NPO 3
Hollywood-film van Martin Koolhoven

Kijktip :

Martin Koolhoven zette de Nederlandse filmwereld behoorlijk op haar kop toen hij in 2016 met de film Brimstone in de bioscopen verscheen: de film leverde een record aantal Gouden Kalveren op. De bijzondere westernfilm Brimstone is op maandag 19 oktober te zien op NPO 3. Ook kun je de film streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Het is de negentiende eeuw. Liz is een jonge vrouw die een mooi gelukkig leven leidt, totdat een duivelse priester in het dorp verschijnt en alles wat Liz lief heeft probeert te verwoesten. Maar Liz is een doorzetter, geen slachtoffer. Een sterke vrouw die terug vecht voor een beter leven waar zij en haar dochter recht op hebben.

Gouden Leeuw
De Nederlandse regisseur Martin Koolhoven maakte maar een paar films met het Hollywood-stempel. Een daarvan is Brimstone. In de film spelen Dakota Johnson en Kit Harington de hoofdrollen. De film ontving maar liefst zes Gouden Kalveren en een nominatie voor de Gouden Leeuw in het filmfestival van Venetië.

De film Brimstone (2016) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op maandag 19 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 3. Daarnaast is de film te streamen via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV