Donderdag in Op1: vooruitblik op laatste debat Trump-Biden

Donderdag in Op1: vooruitblik op laatste debat Trump-Biden
De gasten van donderdag 22 oktober

Kijktip :

Vanavond wordt er in Op1 vooruitgeblikt op het laatste verkiezingsdebat tussen Donald Trump en Joe Biden met Jeroen Pauw, Rick Nieman en Tijs van de Brink. Wie zijn de andere gasten?

De gasten in Op1 - donderdag 22 oktober

  • Bestuurskundige Pieter Tops en journalist Jan Tromp schetsen in hun nieuwe boek Nederland Drugsland een beeld van de macht van criminele netwerken en een overheid die machteloos toekijkt. Ze vertellen vanavond bij Op1, samen met Ahmed Marcouch (burgermeester van Arnhem) en korpsleiding nationale politie Hanneke Ekelmans.
  • Het aantal positieve coronatests blijft stijgen, maar het aantal ziekenhuisopnames neemt gelukkig af. Toch weten we volgens hoogleraar infectie-preventie, arts-microbioloog en OMT-lid Andreas Voss over een paar dagen pas echt of de maatregelen werken.
  • Verpleegkundigen hebben het zwaar, zegt Stella Salden, voorzitter van NU’91 Verpleging en Verzorging. En dat komt niet alleen door corona. Zorgondernemer Jaap Maljers denkt dat de druk onder verpleegkundigen wel meevalt. Ze gaan met elkaar in discussie.
  • Donald Trump en Joe Biden gaan vannacht opnieuw met elkaar de strijd aan in een debat. Wordt het net zo’n chaos als vorige keer? Rick Nieman, Jeroen Pauw en Tijs van den Brink verheugen zich op het gevecht tussen de presidentskandidaten. Jeroen en Tijs presenteren vannacht een extra uitzending van Op1, die volledig in het teken staat van het debat.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 22 oktober gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV