Spectaculaire actiefilm The Hitman's Bodyguard zie je donderdag op RTL 7

Spectaculaire actiefilm The Hitman's Bodyguard zie je donderdag op RTL 7
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Wanneer Hollywood een bezoekje brengt aan Nederland, is het altijd leuk om het resultaat daarvan terug te zien op het grote scherm. Met The Hitman's Bodyguard werden Nederlandse filmliefhebbers verwend, want een flink deel speelt zich af in ons koude kikkerlandje. De film is donderdag te zien op RTL 7 en je kunt The Hitman's Bodyguard streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Lijfwacht Michael Bryce is getuige van de moord op zijn belangrijkste klant. Hierdoor raakt hij zijn titel van 's werelds beste bodyguard kwijt. Om zijn status weer terug te krijgen moet hij een nieuwe opdracht aannemen. Hij wordt ingehuurd om binnen 24 uur de beruchte huurmoordenaar Darius Kincaid van Londen naar het Internationaal Strafhof in Den Haag begeleiden, omdat die gaat getuigen tegen zijn oude baas, de meedogenloze en bloeddorstige ex-president Vladislav Dukhovich. Die zal er op zijn beurt alles aan doen om dit te voorkomen, door zijn beste huurmoordenaars op ze af te sturen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
The Hitman's Bodyguard is precies waar je als (actie-)filmliefhebber op zit te wachten na een zware, werkdag: heerlijk hersenloos popcornspektakel, waarvan een groot deel zich ook nog eens in Nederland afspeelt én met een aantal geweldige acteurs in de hoofdrollen. Het verhaal is allemaal niet bijster hoogstaand, maar dat mag de pret niet drukken: de actie in de Amsterdamse straten én grachten wordt fraai in beeld gebracht en er heerst een fantastische chemie tussen hoofdrolspelers Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson. Ook de rest van de cast heeft zichtbaar plezier gehad bij het draaien van deze vermakelijke productie.

Cast
Naast Ryan Reynolds (6 Underground) en Samuel L. Jackson (Spider-Man: Far from Home) zijn ook Gary Oldman (Mank) en Salma Hayek (Like a Boss) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Patrick Hughes (The Expendables 3).

The Hitman's Bodyguard (2017) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 12 november om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, comedy. Speelduur: 118 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV