Dinsdag bij Beau: André Hazes over turbulent jaar en nieuw album

Dinsdag bij Beau: André Hazes over turbulent jaar en nieuw album
De gasten van dinsdag 17 november

Kijktip :

André Hazes heeft een nieuw album: Thuis. Hij vertelt erover bij Beau. Ook blikt hij terug op een bewogen jaar. Het is een persoonlijk album geworden, dat gaat over alles waarin hij zich thuis voelt. Het belangrijkste: zijn vrouw en kind.

Tekst gaat verder onder de video's

De gasten van dinsdag 17 november

  • Vandaag verscheen de bijna 900 pagina's tellende autobiografie van Barack Obama. Hij vertelt over zijn tijd in het Witte huis en de weg daar naartoe.Rick Nieman en Michel Vos praten over alle smeuïge details in het boek. Want wat zegt Obama bijvoorbeeld over zijn opvolger Donald Trump?
  • Veilingmeester Jacco Scheper is te gast om te vertellen over de zeldzame gouden geuzenpenning uit 1566, die maar liefst 40.000 euro opleverde bij een veiling. De geuzenpenning is van groot belang voor de Nederlandse geschiedenis. Scheper legt uit hoe dit zit.
  • Nederland blijft nog een tijdje in een gedeeltelijke lockdown. Het aantal besmettingen daalt gestaag, maar de druk op de ziekenhuizen is nog volop aanwezig. Vanavond was er weer een nieuwe persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.Ernst Kuiper en Marieke van de Zilver geven toelichting bij de persconferentie.
  • André Hazes vertelt bij Beau over zijn nieuwe album Thuis. Het album sluit perfect aan op het afgelopen coronajaar, waarin we allemaal meer thuis waren. Hazes is ook weer thuis, bij zijn vrouw en kind.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV