Recensie: Zwaar Verliefd 2! zit vol liefde, vreemdgaan en... Bossche Bollen

Recensie: Zwaar Verliefd 2! zit vol liefde, vreemdgaan en... Bossche Bollen
Met Jim Bakkum en Barbara Sloesen

Film :

Vanaf 17 december draait de Nederlandse romcom Zwaar Verliefd 2! in de bioscopen. Wie zin heeft in een luchtige feelgoodfilm, met Barbara Sloesen en Jim Bakkum in de hoofdrollen, zit geramd met deze gezellige romcom. Maar gezellig hoeft niet altijd goed te zijn. Lees hier de filmrecensie van Zwaar Verliefd 2!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Smoorverliefd op elkaar
De kogel is door de kerk. Dierenarts Isa en haar vriend Ruben gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer verdieping, maar de eerste tekenen van sleetsheid dienen zich aan. Dan ontmoet Isa haar nieuwe collega Hugo. De eerste haarscheurtjes in de relatie van Isa en Ruben worden realiteit.

Jim Bakkum en Barbara Sloesen in 'Zwaar Verliefd 2'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Voor de doelgroep is Zwaar Verliefd 2! (naar het boek Zwaar Verguld! van Chantal van Gastel) meer van hetzelfde en een gezellige wegkijker in deze barre tijden. Ook dit tweede deel is weer een formulematige dertien-in-een-dozijn-polderromcom met de 'sjekladebollen' uit Den Bosch in de hoofdrol. Het verhaal bevat naast veel scènes in Brabant ook nog een leuk uitstapje naar Arizona, Amerika (opgenomen in de Spaanse stad Almería). Jammer dat de humor wat karig is, met uitzondering van een bizar vrijgezellenpak met grote verrassing. Ook werkt het (soms) overdreven acteren van Barbara Sloesen niet echt mee. Jim Bakkum blijft sympatiek in dit tweede deel, en het personage van Frederik Brom lijkt zo weggelopen te zijn uit de heerlijke serie Familie Kruys. Twee sterren.

Cast
Naast Barbara Sloesen (Verliefd op Cuba) en Jim Bakkum (Casanova's) zijn ook Frederik Blom (De Expeditie van Familie Vos), Soy Kroon (K3 Dans van de Farao), Liza Sips (Fashion Chicks) en Pim Wessels (SpangaS).

Zwaar Verliefd 2! is vanaf 17 december 2020 in de Nederlandse bioscopen. (draait nu al in voorpremières). Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 105 minuten. IMDb-score: 5,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV