Nieuwe serie Talking Heads vanaf woensdag te zien op BBC First

Nieuwe serie Talking Heads vanaf woensdag te zien op BBC First
Remake van iconische serie uit de jaren 80 en 90

Kijktip :

Vanaf woensdag 23 december is er een remake van de iconische serie Talking Heads te zien op BBC First. De originele serie was tussen 1988 en 1998 te zien op de Britse televisie, maar is nu in een nieuw jasje gestoken met een unieke Britse cast. Er zijn bovendien twee nieuwe stukken gemaakt.

Beklemmend werk
Deze serie is gebaseerd op de beklemmende monologen van schrijver Alan Bennett, die op indrukwekkende wijze tot leven worden gewekt door een grote hoeveelheid bekende Britse acteurs. We zien onder anderen Jodie Comer, Martin Freeman, Lesley Manville, Kristin Scott Thomas en Imelda Staunton de monologen opvoeren.

Universele thema's
In de meesterlijke monologen van Bennett worden tal van universele thema's aangestipt. Het gaat bijvoorbeeld over schuldgevoelens, verdriet en eenzaamheid, aspecten van het leven die tijdloos zijn. Vooral in deze tijd zijn ze echter relevant, en doordat de acteurs recht in de camera praten is Talking Heads een zeer intieme dramatische ervaring.

De serie Talking Heads is vanaf woensdag 23 december wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV