Gehele Spider-Man trilogie zie je op Eerste Kerstdag op RTL 7

Gehele Spider-Man trilogie zie je op Eerste Kerstdag op RTL 7
Sam Raimi gaf Spider-Man eerste leven

Kijktip :

Het huidige filmlandschap wordt gedomineerd door superheldenfilms. Het Marvel Cinematic Universe, een universum waarin Spider-Man een belangrijke rol speelt, is hiervan een groot onderdeel. Sam Raimi bracht de filmversie van Spider-Man echter voor het eerst tot leven. Sam Raimi's Spider-Man trilogie is Eerste Kerstdag (vrijdag 25 december) te zien bij RTL 7.

Lees ook waar je alle Spider-Man films kunt streamen.

Spider-Man (2002)

Op een schoolreisje wordt Peter Parker gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De volgende dag ontdekt hij dat hij over bijzondere krachten beschikt. Hij kan tegen muren opklimmen en ontwikkelt een speciaal 'spinnenzintuig', waarmee hij gevaar kan voelen aankomen. Met William Dafoe als Green Goblin. Spider-Man is te zien om 17.45 uur.

Spider-Man 2 (2004)

Peter Parker kan veranderen in Spider-Man, een superheld die de inwoners van New York beschermt tegen allerlei kwaadaardige lieden. Daardoor durft hij echter niet toe te geven aan de liefde van zijn leven Mary Jane Watson. Met Alfred Molina als Doctor Octopus. Spider-Man 2 is te zien om 20.00 uur.

Spider-Man 3 (2007)

Het is Peter Parker eindelijk gelukt een evenwicht te vinden tussen zijn toewijding aan M.J. en zijn taken als een superheld. Maar er ligt onheil op de loer als de donkere kant van Spider-Man naar boven komt, die hij niet onder controle weet te houden. Met Topher Grace als Venom, Thomas Haden Church als Sandman en James Franco als New Goblin. Spider-Man 3 is te zien om 22.45 uur.

De Spider-Man trilogie is op vrijdag 25 december om 17.45 uur, 20.00 uur en 22.45 uur te zien op RTL 7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV