Tv-première van Zwaar Verliefd dinsdag op RTL 4

Tv-première van Zwaar Verliefd dinsdag op RTL 4
Liefde komt in alle soorten en maten...

Kijktip :

Zo vlak na de kerst en vlak voor het einde van het jaar is het altijd heerlijk om op de bank weg te zwijmelen bij een (slechte) Nederlandse romcom. RTL biedt jou de Nederlandse romcom Zwaar Verliefd, die dinsdag te zien is op RTL 4. Je kunt Zwaar Verliefd ook streamen via onder meer Videoland.

Lees ook de recensie van Zwaar Verliefd 2.

Het verhaal
De jonge dierenarts Isa is erg succesvol in haar dagelijkse werk, maar als het aankomt op de liefde is het een heel ander verhaal. Vooral vanwege haar gewicht raakt ze snel onzeker. Hier komt verandering in wanneer ze op een dag een labrador van een chocoladevergiftiging redt. Isa valt namelijk als een blok voor de eigenaar van de hond: Ruben.

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Zoals gezegd: Zwaar Verliefd is er eentje om bij weg te zwijmelen. De formule is altijd hetzelfde, door de filmliefhebbers al spottend 'dertien-in-een-dozijn-polderromcom' genoemd. De humor is best aanwezig, je mag zelf bepalen of je het goed vind. Jim Bakkum heeft best een leuke rol, maar het is allemaal wat karig. 2 sterren.

Cast
Naast Barbar Sloesen (Alles is zoals het zou moeten zijn) en Jim Bakkum (Onze Jongens in Miami) spelen ook Abbey Hoes (Ventoux) en Liza Sips (Suriname) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jamel Aattache (Casanova's).

De film Zwaar Verliefd (2018) wordt beoordeeld met een 5,8 op IMDb en is op dinsdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Daarnaast is de film te streamen via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV