Grappige animatiefilm Despicable Me 2 zie je vrijdag 25 februari op SBS9

Grappige animatiefilm Despicable Me 2 zie je vrijdag 25 februari op SBS9
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Als je jong bent kun je als geen ander genieten van volwassenen die 'stoute' dingen doen. Kinderen zullen dan ook helemaal weg zijn van de geweldige animatiefilm Despicable Me 2, waarin superschurk Gru plotseling aan de goede kant van de wet staat - maar voor hoe lang? De film is vrijdag te zien op SBS9 en je kunt Despicable Me 2 streamen via onder meer Amazon Prime en Netflix.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Superschurk Gru is terug. Hij heeft een leven vol misdaad achter zich gelaten om voor zijn drie dochters te zorgen. De zaken nemen een onverwachte wending wanneer hij wordt benaderd door een supergeheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Samen met zijn nieuwe partner Lucy Wilde beginnen Gru en de Minions aan een onvoorspelbaar en onvergetelijk avontuur.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De bij vlagen hilarische animatiefilm (ook voor volwassenen) Despicable Me introduceerde in 2010 twee van de populairste tekenfilmfiguren van het afgelopen decennium: schurk Gru (op geweldige wijze van een stem voorzien door Steve Carell) en de vrolijke gele Minions. Een vervolg kon dus niet uitblijven, en Despicable Me 2 is net zo leuk als het eerste deel. Het verhaal is opnieuw buitengewoon onderhoudend, staat op sommige momenten bol van de spanning en opnieuw zit er genoeg humor in. De uitstekende stemmencast doet de rest.

Cast
Naast Steve Carell (The Big Short) en Kristen Wiig (Bridesmaids) zijn ook Benjamin Bratt (Doctor Strange) en Miranda Cosgrove (School of Rock) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Pierre Coffin en Chris Renaud.

Despicable Me 2 (2013) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is vrijdag 25 februari om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: animatie, comedy. Speelduur: 98 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV