Donderdag in Jinek: Ronald de Boer en Merel Westrik over hun familiegeschiedenis

Donderdag in Jinek: Ronald de Boer en Merel Westrik over hun familiegeschiedenis
Dit zijn de gasten van donderdag 7 januari

Kijktip :

Na een gewelddadige dag in het Capitool en bizarre nacht heeft het Amerikaanse Congres officieel de verkiezingsoverwinning van Joe Biden bekrachtigd. Maarten van Rossem, Rick Nieman, Tim Overdiek en Gerdi Verbeet vanavond (donderdag 7 januari) bij Jinek over deze historische gebeurtenissen in de Verenigde Staten. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek van donderdag 7 januari

  • Zaterdag begint een nieuw seizoen van Verborgen Verleden. Onder anderen de familiegeschiedenissen van Ronald de Boer en Merel Westrik worden uitgeplozen. Vanavond vertellen ze over hun zoektocht.

  • De theaters gingen dicht en voorstellingen werden geschrapt, maar wat doe je dan met een cabaret-show die nog op de plank ligt? De try-out gewoon uitzenden, dacht Ronald Goedemondt. Aanstaande zaterdag 9 januari gaat de show Numero Uno, die aanvankelijk door nog maar een paar honderd mensen werd aanschouwt, in tv-premiere en daarover schuift de cabaretier vanavond aan bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV