Vanavond op tv: Ronald Goedemondt - Numero Uno, BankGiro Miljonairs en meer

Vanavond op tv: Ronald Goedemondt - Numero Uno, BankGiro Miljonairs en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 januari

Kijktip :

Je kunt vanavond weer genieten van allerlei mooie programma’s op tv. Zo keren de programma’s Verborgen Verleden en Bankgiro Miljonairs weer terug op televisie. Maar je kunt ook kiezen voor wat humor met de show Numero Uno van Ronald Goedemondt. Of schakel je liever over naar een goede detectiveserie of thrillerfilm? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Cabaret: Ronald Goedemondt - Numero Uno

SBS 6
20:30 uur

Om het gemis aan theaterbezoekjes op te vangen en wat hilariteit in de huiskamer te brengen, zendt SBS6 vanaf vanavond elke zaterdag cabaret uit. Met deze avond de tv-première van Ronald Goedemondt met Numero Uno.

In de komende weken zijn onder anderen Brigitte Kaandorp, Henry van Loon en Najib Amhali te zien.

Ronald Goedemondt gaat in zijn show van afgelopen jaar met absurdistische anekdotes en grappen de alledaagse strijd aan tegen de heersende dogma’s. Als veertiger heeft hij nieuwe inzichten verworven, die hij met verbale energie op het podium deelt. Wijzer, volwassener en rustiger? Zeker niet! Dat belooft een heerlijk avondje thuis lachen op de bank.

Terug: Verborgen verleden (Ronald de Boer)

NPO 2
20:35 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Verborgen verleden, waarin de familiegeschiedenis van bekende Nederlanders wordt uitgezocht. Elke zaterdag om 20:35 uur op NPO 2. In de eerste aflevering duikt Ronald de Boer in het verleden. Ronald de Boer reisde als voetballer de wereld over en boekte grote successen met onder andere Ajax. Hij denkt dat zijn familiegeschiedenis niet veel verder zal reiken dan wat tuinders in en om het West-Friese Grootebroek. Tot zijn grote verbazing - of is het schrik? - ontdekt hij echter Duitse én Rotterdamse wortels. En waarom speelt het water zo'n grote rol in zijn familiegeschiedenis en het leven van zijn vechtlustige voorvaders?

Terug: BankGiro Miljonairs

RTL 4
21:34 uur

De spelshow BankGiro Miljonairs is vanaf vanavond weer terug op RTL 4. Elke zaterdag krijgen kandidaten de kans om tegenover Robert ten Brink 1 miljoen euro te winnen. Die hoofdprijs kunnen ze bereiken na het goed beantwoorden van vijftien meerkeuzevragen. Elke vraag levert geld op. De moeilijkheidsgraad stijgt naarmate het te winnen bedrag hoger wordt. Bij twijfel kunnen ze drie keer een hulplijn inschakelen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet. Ook is het altijd mogelijk om tussentijds te stoppen. Dan gaat de kandidaat met het tot dat moment gewonnen geldbedrag naar huis.

Silent Witness: start seizoen 21

NPO 2
22:10 uur

Vanaf vanavond is het 21ste seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness elke zaterdag om 22:10 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over een team van forensisch onderzoekers. In de eerste aflevering van het seizoen, dat in 2018 op de Britse televisie te zien was, doet het team onderzoek naar de dood van een geheimzinnige man die in een afgelegen reservoir wordt gevonden. Nikki en Jack moeten ondertussen zien om te gaan met de nasleep van hun Mexico-beproeving. Nikki verdenkt David Cannon van een nauwere betrokkenheid bij Sally's verdwijning, terwijl de ontdekking van het lichaam oude herinneringen naar boven brengt.

Thrillerfilm: Wind River

Canvas
22:37 uur

De thriller Wind River gaat over Cory Lambert. Hij is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een jong indianenmeisje ontdekt, kilometers verwijderd van de bewoonde wereld. De plaats delict is het Wind River-indianenreservaat in de staat Wyoming, een onherbergzaam gebied dat zich kenmerkt door stilte en heel veel sneeuw. Opvallend is dat het meisje geen schoenen aanheeft en dat ze vlak voor haar dood erg veel bloed heeft opgehoest. Verdachte omstandigheden dus, die vragen om de expertise van een FBI-team.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV