Spektakelfilm War for the Planet of the Apes is zondag te zien op Veronica

Spektakelfilm War for the Planet of the Apes is zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In 2011 werd de Planet of the Apes-franchise op fantastische wijze nieuw leven ingeblazen met de film Rise of the Planet of the Apes, en die productie kreeg twee uitstekende vervolgen. Het laatste deel, War for the Planet of the Apes, is zondag te zien op Veronica en je kunt War for the Planet of the Apes streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
In deze derde film uit de Planet of the Apes-serie worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Caesar en Colonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van zowel hun soort als de toekomst van de planeet al bepalen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Hoe gek het ook mag klinken voor een film waarin apen een oorlog voeren met de mens: War for the Planet of the Apes blinkt uit door zijn realisme. Dat is vooral te danken aan de sublieme special effects, die meer dan terecht werden genomineerd voor een Oscar. Ook het feit dat Caesar, de leider van de apen, wordt vertolkt door Andy Serkis helpt een handje. De rest van de cast is eveneens fantastisch, maar Woody Harrelson springt eruit als de kwaadaardige kolonel. Door de ruim aanwezige thrillerelementen en actiescènes is War for the Planet of the Apes een uiterst vermakelijke film.

Cast
Naast Andy Serkis (Black Panther) en Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) zijn ook Steve Zahn (Dallas Buyers Club) en Toby Kebbell (Bloodshot) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Matt Reeves (Cloverfield).

War for the Planet of the Apes (2017) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op zondag 17 januari om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 140 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV