Top 5 heerlijke feelgood-films tegen Blue Monday in barre tijden

Top 5 heerlijke feelgood-films tegen Blue Monday in barre tijden
Met De Beentjes van Sint-Hildegard en meer

Kijktip :

Op maandag 18 januari is het weer zover: Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar, breekt aan. Dit jaar de extra ballast van een zware pandemie, een lockdown en dus thuis blijven. Gids.tv heeft 5 ijzersterke en heerlijke feelgood-films uitgezocht die de ellende van de dag zeker even doen vergeten.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. The Peanut Butter Falcon (2019)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb 7,6

De 22-jarige jongeman Zak heeft het syndroom van Down en slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Nadat hij op een dag is weggelopen uit het verpleeghuis wil hij niets liever dan die droom waarmaken. Een prachtige, ontroerende film die je absoluut in je hart sluit. Lees hier waar je The Peanut Butter Falcon kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Peanut Butter Falcon.

4. Rocketman (2019)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb 7,3

Dit visuele meesterwerk is een absolute aanrader. Een film met fantastische kostuums, prachtig acteerwerk en ijzersterke muziek. Het verhaal brengt een ode aan het leven van zanger Elton John. Muzikale feelgood van de bovenste plank, met een traan. Lees hier waar je de film Rocketman kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Rocketman.

3. De Beentjes van Sint-Hildegard (2019)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb 7,7

Het debuut van cabaretier en theatermaker Herman Finkers kan niet comfortabeler zijn voor hem: een compleet Twentse film. En een schot in de roos voor regisseur Johan Nijenhuis die een heerlijke film aflevert. Een pareltje die uitblinkt in humor en weet ook te ontroeren. Lees hier waar je De Beentjes van Sint-Hildegard kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van De Beentjes van Sint-Hildegard.

2. Intouchables (2011)

IMDb 8,5

Streamingdienst Netflix scoort nu de pannen van het dak met de hitserie Lupin, ook met de zeer sympatieke acteur Omar Sy in de hoofdrol. Deze hartverwarmende film - met magistrale muziek - gaat over de vriendschap tussen een miljonair (Francois Cluzet) en een ex-bajesklant (Omar Sy). Een absolute must-see. Lees hier waar je de film Intouchables kunt kijken.

1. Green Book (2018)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb 8,2

De Oscarwinnende film Green Book nog niet gezien? Een vriendschap tussen een lompe uitsmijter en een zeer getalenteerde pianist is een meesterwerk. Hartverwarmend, ontroerend, soms heftig maar bovenal een film die laat zien waar het leven om draait. Vriendschap, liefde en familie. In één woord prachtig! Lees hier waar je de film Green Book kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Green Book.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV