Oorlogsfilm The Outpost staat vanaf vrijdag 29 januari op Netflix

Oorlogsfilm The Outpost staat vanaf vrijdag 29 januari op Netflix
Met Scott Eastwood, Orlando Bloom en Caleb Landry Jones

Film :

Vanaf vrijdag 29 januari staat de film The Outpost op Netflix. Voor wie zin heeft in een waargebeurde oorlogsfilm is The Outpost (2020) een aardig tussendoortje. Deze productie, met indrukwekkende cast, vertelt het heldhaftige verhaal van The Battle of Kamdesh in Afghanistan.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The Battle of Kamdesh
Het verhaal is gebaseerd op het non-fictieboek The Outpost: An Untold Story of American Valor. Daarin vertelt CNN-correspondent Jake Tapper het epische, waargebeurde verhaal van een klein squadron (53 man) van Amerikaanse soldaten, dat diep in een afgelegen vallei in Afghanistan moet zien te overleven. Ze worden vervolgens belegerd met een gecoördineerde aanval van de Taliban. Een enorm zware strijd, die ze op papier onmogelijk kunnen overleven.

Lees hier onze filmrecensie van The Outpost.

Cast
Naast Scott Eastwood (Fury) en Orlando Bloom (Black Hawk Down) zijn ook Caleb Landry Jones (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en Taylor John Smith (Hunter Killer) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Rod Lurie (Straw Dogs).

Acteur Scott Eastwood in de film 'The Outpost'

Vanaf 29 januari 2021 is de film The Outpost te streamen in jouw huiskamer. Genre: Oorlog, Drama. Tijdsduur: 123 minuten. IMDb-score: 6,8.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV