Hartverscheurend filmdrama Changeling vrijdag te zien op België Eén

Hartverscheurend filmdrama Changeling vrijdag te zien op België Eén
Ook te streamen via Prime Video en Pathé Thuis

Kijktip :

Door alle glitter en glamour, de liefdesperikelen met Brad Pitt en haar vele geadopteerde kinderen vergeten we nog weleens dat Angelina Jolie óók een uitstekende actrice is. Dat bewees ze in 2008 wel met het hartverscheurende drama Changeling. Deze film is vrijdag te zien op België Eén en je kunt Changeling streamen via Prime Video en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Los Angeles, 1928. Christine Collins wil niet geloven dat de jongen die door de politie gevonden wordt daadwerkelijk haar vermiste zoon is. Een barre zoektocht begint. Maanden later claimt een jongen de negenjarige zoon van Christine te zijn. Door alle pers die op de twee afstormt laat Christine de jongen bij haar overnachten, maar in haar hart weet ze dat hij niet haar zoon kan zijn. Ze vraagt de autoriteiten om door te gaan met het zoeken. De enige die haar gelooft is de activist en geestelijke Briegleb.

__Beoordeling Gids.tv: __
Voor haar sublieme rol in Changeling kreeg Angelina Jolie begin 2009 een dikverdiende Oscarnominatie. Naar haar Oscarwinst voor Girl, Interrupted (1999) buitte ze vooral haar seksbom-imago uit als Lara Croft en met Mr. & Mrs. Smith (2005), maar met Changeling leek ze eindelijk weer op de goede weg. Het geschetste tijdsbeeld is schitterend, met prachtige sets en kostuums, en Jolie krijgt hulp van een geweldige John Malkovich als Briegleb. Eén van de vele pareltjes in het oeuvre van regisseur Clint Eastwood.

Cast
Naast Angelina Jolie (Eternals) en John Malkovich (Deepwater Horizon) zijn ook Jeffrey Donovan (Sicario) en Michael Kelly (House of Cards) te zien in Changeling. Deze film is geregisseerd door Clint Eastwood (American Sniper).

Changeling (2008) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is vrijdag 18 november om 22.45 uur te zien op België Eén. Genre: drama. Speelduur: 141 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV