Nieuw op Netflix: News of the World met Tom Hanks woensdag (10 februari) te zien

Nieuw op Netflix: News of the World met Tom Hanks woensdag (10 februari) te zien
Misschien wel een Oscarwinnende film?

Kijktip :

Vanaf aankomende woensdag staat de film News of the World op Netflix. Na de waanzinnig spannende thriller Captain Phillips werken Tom Hanks en regisseur Paul Greengrass weer samen voor een heuse western. Een gloednieuwe film (helaas door pandemie niet in de bioscoop) die misschien wel hoge ogen gaat gooien bij de Oscars.

Lees hier welke series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Het verhaal
De Amerikaanse Burgeroorlog is net voorbij, en de nasleep is groot. Een nieuwslezer reist door de staat Texas om het nieuws over de turbulente gebeurtenissen van de oorlog te verspreiden. Onderweg komt hij in aanraking met een jong weesmeisje Johanna genaamd, wier ouders bruut werden vermoord door een Indiaanse stam. Hij probeert vervolgens het meisje naar haar familie in San Antonio te brengen.

Tom Hanks in de film 'News of the World'

Lees hier woensdag onze filmrecensie van News of the World.

Meedoen voor de Oscars
Filmstudio Universal heeft een deal gesloten met de Netflix. Door de film op deze manier uit te brengen, kan News Of The World meedingen naar de Oscars en andere prijzen in het komende awardseizoen. Het aanbod daarvoor is inmiddels wel erg karig: veel filmtitels zijn vanwege het coronavirus en de daaropvolgende bioscoopsluitingen naar later in 2021 verschoven.

Vanaf 10 februari 2021 is de film News of the World te streamen op Netflix. Genre: Western, Avontuur, Drama. Tijdsuur: 108 minuten. IMDb-score 6,8.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV