Paasdagen 2021: top 5 animatiefilms op Netflix voor het hele gezin

Paasdagen 2021: top 5 animatiefilms op Netflix voor het hele gezin
Met Hop, Despicable Me 3 en nog veel meer

Kijktip :

De Paasdagen staan voor de deur en dat betekent eieren zoeken, veel eten en gezelligheid. Bekijk hier de 5 leukste animatiefilm op Netflix voor de hele familie.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5. Angry Birds 1 & 2 (2016, 2019)


De vete is in volle gang tussen de humeurige vogels en zeer gemene biggen. Als superschurk Zeta - een flamboyante, vreemde vogel - Vogeleiland en Biggeneiland wil vernietigen zit er niets anders op voor de vogels en de biggen dan hun krachten te bundelen. Ze verklaren de eeuwige oorlog aan de Adelaars! Of komt er toch nog vrede? Lees hier waar je de film Angry Birds, en Angry Birds 2 kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Angry Birds 2.

4. Rise of the Guardians (2012)


Vijf helden, waaronder de paashaas, hebben allemaal hun eigen talenten. Als de boosaardige geest Pitch de wereld bedreigt, gaat dit bonte gezelschap voor het eerst met elkaar samenwerken om deze schurk te verslaan. Samen moeten ze de fantasie en dromen van onschuldige kinderen over de hele wereld beschermen. Lees hier waar je de film Rise of the Guardians kunt streamen.

3. Over the Moon (2020)


Met vastberadenheid en een enorme passie voor de wetenschap bouwt het vrolijke en slimme meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen. Dit doet ze om zo het bestaan van een legendarische maangodin te bewijzen. Eenmaal op de maan start een spannend avontuur en ontdekt ze een wonderlijk land met fascinerende wezens. Prachtige animatie en een dikke knipoog naar Pixar en Disney. Lees hier waar je de film Over the Moon kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Over the Moon.

2. Despicable Me 1, 2 en 3 (2010, 2013, 2017)


Als je jong bent, is het altijd enorm genieten van mensen die 'stoute' dingen doen. Kinderen zullen dan ook helemaal weg zijn van de geweldige Despicable Me-trilogie, waarin superschurk Gru plotseling aan de goede kant van de wet staat - maar voor hoe lang? Lees hier waar je de films Despicable Me, Despicable Me 2 en Despicable Me 3 kunt streamen.

1. Hop (2011)


De jaren gaan tellen bij de paashaas en hij wil graag met pensioen. Dan kan zijn zoon E.B. de rol van zijn vader overnemen, zoals de traditie al 400 jaar zegt. Maar E.B. ziet dat helemaal niet zitten, want hij wil graag rockartiest worden. Hij vlucht naar Hollywood, waar hij samen met Fred zijn droom kan volgen. Ondertussen laat zijn vader op Paaseiland drie bewakers naar hem zoeken om een staatsgreep in de chocoladeproductie te voorkomen. Lees hier waar je de film Hop kunt streamen.

Lees hier welke series en films je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV