Vanavond op tv: AS Roma - Ajax (Europa League), tv-première A Star Is Born

Vanavond op tv: AS Roma - Ajax (Europa League), tv-première A Star Is Born
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 15 april

Kijktip :

Vanavond hoopt Ajax alsnog de halve finale van de Europa League te bereiken door AS Roma te verslaan. Verder onder meer de tv-première van de film A Star Is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 15 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zembla: stoppen met antidepressiva

NPO 2
20:25 uur

Zembla onderzoekt deze week wat er van de beloftes terecht is gekomen om mensen die niet meer depressief zijn van de antidepressiva af te krijgen, omdat dat niet altijd goed gaat. Veel mensen die antidepressiva slikken zijn niet meer depressief, maar blijven toch aan de pillen. Jaarlijks krijgen meer dan een miljoen mensen de middelen voorgeschreven. Maar stoppen lukt niet altijd, door een gebrek aan goede begeleiding en voorlichting.

Chateau Meiland: diarree en coronakilo's

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland maakt de familie zich weer druk om van alles en er is groot nieuws te melden. Paniek op de boerderij van de familie Meiland: Er komt diarree uit de strijkbout. En Martien heeft niets meer om aan te trekken. Het mag dan mode zijn om gaten in je broek te hebben, daar hoeft je Martien niet voor te bellen. Hij gaat nieuwe kopen; een maatje groter voor de coronakilo's en met voldoende ruimte in het bassin. Ook Maxime doft zich helemaal op: ze heeft groot nieuws.

Tv-première: A Star is Born

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van A Star Is Born te zien. De in verval geraakte countryzanger Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op de nog onbekende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziekwereld zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt om haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen.

Onze boerderij in Europa: Agnes in Duitsland

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Onze boerderij in Europa neemt Yvon Jaspers boerin Agnes en Albert mee naar Anna en Alexander in Duitsland. Zij hebben de grootste kudde Texaanse Longhorns van heel Europa. Is dit ras ook iets voor Agnes? Ook bezoeken ze Jan Derk en Janelle in Oost-Duitsland. Ze hebben een melkveebedrijf met maar liefst 1000 koeien en een gelukkig gezinsleven.

Live: AS Roma - Ajax

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van AS Roma - Ajax, de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League. In de thuiswedstrijd een week geleden ging Ajax met 2-1 onderuit. Dat betekent dat Ajax met minstens twee doelpunten verschil moet winnen óf anders met minstens 3-2 aan één doelpunt verschil genoeg heeft.

Nieuw: Pak de macht

NPO 3
21:00 uur

Tim Hofman duikt in het nieuwe programma Pak de macht in machtssystemen en kijkt naar mensen met macht. Hij wil grote problemen oplossen door de juiste mensen ter verantwoording te roepen en ze uit de luwte te halen. Hij zet de onzichtbare machthebbers met naam en rugnummer in de spotlights en voegt vlammende betogen, explainers vol visuele effecten én gewaagde reportages in BOOS-stijl samen tot een compleet nieuw concept.

Nieuw: #Ajouad

NPO 3
21:50 uur

Ajouad el Miloudi duikt in het nieuwe programma #Ajouad in onderwerpen, thema’s en subgroepen die actueel en soms controversieel zijn en waarover de meningen uiteen lopen: De Witte Man, De Vleeseters en De Joden. In de eerste aflevering gaat het over de 'witte man', een term die regelmatig voorbijkomt in tijden van Black Lives Matter en discussies over seksisme en racisme. De witte man heeft het gedaan. Maar... wie is die witte man?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV