Tv-première thrillerfilm Criminal zie je woensdag op Veronica

Tv-première thrillerfilm Criminal zie je woensdag op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In 2016 verzamelde regisseur Ariel Vromen een gigantische sterrencast om zich heen voor de misdaadthriller Criminal, maar het resultaat stelde toch enigszins teleur. Woensdagavond beleeft de film zijn tv-première op Veronica en je kunt Criminal streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
In een laatste wanhopige poging om een duister plan te stoppen worden de herinneringen, geheimen en vaardigheden van een overleden CIA-agent geïmplanteerd bij een onvoorspelbare en zeer gevaarlijke gevangene die in de dodencel zit. Dit in de hoop dat hij alsnog een missie kan voltooien.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Ondanks een ware sterrenparade (met ook in kleine rolletjes bekende gezichten als Tommy Lee Jones en Alice Eve) kon Criminal in 2016 niet aan de verwachtingen voldoen. De film was een flop in de bioscopen, maar heeft sindsdien toch een redelijke reputatie opgebouwd onder filmliefhebbers. Het verhaal is natuurlijk te bizar voor woorden - een soort Inception 2.0, maar dan op een onlogische en ongeloofwaardige manier uitgevoerd - maar het zorgt wél voor leuk popcornvermaak. Een lekker niets-aan-de-hand-filmpje voor een avondje bankhangen, dus. Met het spektakel zit het namelijk wel goed.

Cast
Naast Kevin Costner (Dances with Wolves) en Ryan Reynolds (Deadpool) zijn ook Gal Gadot (Wonder Woman) en Gary Oldman (Mank) te zien in Criminal. Deze film is geregisseerd door Ariel Vromen.

Criminal (2016) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is op woensdag 28 april om 22.50 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV