Eerste trailer voor futuristische film Mute

Eerste trailer voor futuristische film Mute
Nieuwe Netflix-film ademt Blade Runner-sfeertje

Nieuws :

Netflix heeft de eerste trailer voor de futuristische film Mute uitgebracht. De film speelt zich af in een toekomstig Berlijn en draait om barman Leo (Alexander Skarsgard) die de gure en excentrieke stad moet doorkruisen om zijn vermiste vriendin Naadirah (Seyneb Saleh) te vinden.

Leo kan alleen niet praten. Toch doet hij er alles aan om de liefde van zijn leven weer terug te vinden. Haar verdwijning is echter een groot mysterie. De enige aanwijzingen die Leo heeft, zijn twee Amerikaanse chirurgen, gespeeld door Paul Rudd (Ant-Man and The Wasp) en Justin Theroux (The Leftovers). Mute ademt met zijn vliegende voertuigen en prachtige neonverlichting eenzelfde sfeertje als de Blade Runner-films.

De reden waarom Leo niet kan praten, blijft vooralsnog een beetje vaag. Het zou te maken hebben met een ongeluk waar hij vroeger als kind in verstrikt raakte.

Regisseur Duncan Jones, bekend van Warcraft en Source Code, laat het personage Sam Bell (Sam Rockwell) uit zijn eerste film Moon ook een opwachting maken in Mute.

:[article:img](src:"justin-20theroux-20in-20mute.jpg" title:"Justin Theroux in Mute. Bron: Pastemagazine")

Mute staat vanaf 23 februari op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV