Recensie: Army of the Dead is epische zombieslasher met snoeiharde actie

Recensie: Army of the Dead is epische zombieslasher met snoeiharde actie
Met Dave Bautista en Ella Purnell

Film :

Vanaf 21 mei staat de film Army of the Dead op Netflix. De streamingdienst trekt zijn portemonnee helemaal open voor een episch avontuur van 148 minuten dat zijn weerga niet kent! Vooral de actie en special effects maken grote indruk. Lees hier de filmrecensie van Army of the Dead.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Always bet on dead
Het verhaal speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Scott Ward zoekt een groep met huurmoordenaars en vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas, om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood.

Onder andere Dave Bautista, Ana de la Reguera en Matthias Schweighöfer in de film 'Army of the Dead'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Regisseur en producer Zack Snyder (bekend van onder meer van Wonder Woman en 300) gooit alle registers open in Netflix' paradepaardje in de vorm van de echte zombieslasher Army of the Dead. De film opent waanzinnig met de totale destructie van Las Vegas, waar een stel losgeslagen zombies voor terreur en chaos zorgen. Dan gaat de vaart uit de rollercoaster en stort de boel een klein beetje in, met een paar onnodige dramascènes. Maar als de actie daar is, gaan alle remmen los! De grote troef in deze 'horror'-film is actie (gooi- en smijtwerk) die je maar zelden ziet. Magistrale special effects zorgen voor een paar shockerende en heftige momenten die je niet ziet aankomen. Acteur Dave Bautista doet meer van hetzelfde maar dat mag de pret niet drukken. Een lekkere popcornknaller met humor (had meer gemogen) en bloed en ook nog een dikke knipoog naar de Indiana Jones-films. Vier sterren.

Cast
Naast Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Ella Purnell (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) zijn ook Omari Hardwick (Shot Caller), Ana de la Reguera (Narcos), Matthias Schweighöfer (Der geilste Tag) en Theo Rossi (Sons of Anarchy) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel).

Vanaf 21 mei 2021 is de film Army of the Dead te streamen op Netflix. Genre: Actie, Misdaad, Horror, Drama. Tijdsduur: 148 minuten. IMDb-score: 7,5.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV