Tv-première Bad Times at the El Royale maandag te zien op Veronica

Tv-première Bad Times at the El Royale maandag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De Meimaand Filmmaand van Veronica sluit in 2021 af met een fantastische tv-première. De mysterieuze en bloedstollende thriller Bad Times at the El Royale staat namelijk op het programma. Een unieke film die je onderdompelt in een wereld waarin (bijna) iedereen door en door slecht lijkt te zijn. Je kunt Bad Times at the El Royale streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2021.

Het verhaal
Het verhaal van Bad Times at the El Royale vindt plaats in de jaren zestig, rond een vervallen hotel met een duister verleden in Californië. Zeven vreemdelingen (waaronder een stofzuigerverkoper, twee vrouwelijke criminelen, een sekteleider, een baliemedewerker en een zangeres) ontmoeten elkaar daar op een avond. Ze bezitten allemaal een groot geheim. In de loop van de nacht krijgen ze de kans om van hun demonen af te komen, voordat de hel pas echt losbreekt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Wie houdt van een lekker duister film noir-sfeertje zit met Bad Times at the El Royale helemaal goed. De film heeft misschien een wat laag tempo, maar regisseur Drew Goddard diept alle personages uitstekend uit en vertelt een bijna Cluedo-achtig verhaal over een groep mensen die onder mysterieuze omstandigheden bij elkaar komt. Zonder aanwijsbare dreiging is de spanning niettemin van begin tot eind om te snijden. De geweldige cast, met vooral sublieme rollen van Jeff Bridges en Cynthia Erivo, is de kers op de taart.

Cast
Naast Jeff Bridges (The Big Lebowski) en Cynthia Erivo (Widows) zijn ook Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon), Jon Hamm (Baby Driver) en Chris Hemsworth (Avengers: Endgame) te zien in Bad Times at the El Royale. Deze film is geregisseerd door Drew Goddard (The Cabin in the Woods).

Bad Times at the El Royale (2018) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op maandag 31 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: mysterie, thriller. Speelduur: 141 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV