Spannende misdaadthriller The Next Three Days zie je vrijdag op Canvas

Spannende misdaadthriller The Next Three Days zie je vrijdag op Canvas
Ook te streamen via Google Play

Kijktip :

Heeft Russell Crowe sinds zijn doorbraak in Hollywood nog een slechte film gemaakt? Na L.A. Confidential (1997) schitterde deze 'Aussie' in de ene na de andere moderne klassieker. The Next Three Days heeft die status weliswaar niet, maar is niettemin een prima misdaadthriller. Vrijdag is-ie te zien op Canvas en je kunt The Next Three Days streamen via Google Play.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
John en Lara vormen samen met hun zoontje een gelukkig gezin - totdat de politie hun huis binnenvalt. Ze arresteren Lara als verdachte van een moord en als haar onschuld na drie jaar nog niet bewezen is, ziet John slechts één uitweg: haar zelf uitbreken. John is in het dagelijks leven docent en beseft dat hij geen idee heeft wat ervoor nodig is om zo'n plan uit te voeren. Damon, een veroordeelde die ooit uit de gevangenis ontsnapte, vertelt hem exact wat hij moet weten. Met zijn adviezen stort John zich vol overgave in een gevaarlijke en onbekende wereld.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De ster van Russell Crowe schijnt niet meer zo fel als hij deed rond de eeuwwisseling, toen hij in films als Gladiator (2000) en A Beautiful Mind (2001) te zien was, maar branden doet-ie nog steeds. Nog altijd is de filmografie van Crowe vrijwel vlekkeloos en ook The Next Three Days is een mooie toevoeging aan de lijst. Actie en spanning zijn ruimschoots aanwezig in deze prima film, die echter niet altijd even logisch is - maar dat hoeft ook niet bij een actiefilm. Gewoon lekker ouderwets vermaak.

Cast
Naast Russell Crowe (The Nice Guys) en Elizabeth Banks (Pitch Perfect) zijn ook Brian Dennehy (First Blood), Olivia Wilde (Richard Jewell) en Liam Neeson (Taken) te zien in The Next Three Days. Deze film is geregisseerd door Paul Haggis (In the Valley of Elah).

The Next Three Days (2010) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is vrijdag 19 november om 23.30 uur te zien op Canvas. Genre: actie, misdaad, thriller. Speelduur: 133 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV