Silent Witness seizoen 23 vanaf maandag te zien in Detectivemaand op NPO 2

Silent Witness seizoen 23 vanaf maandag te zien in Detectivemaand op NPO 2
Op pad met forensisch onderzoeker Nikki

Kijktip :

De Detectivemaand van NPO 2 gaat op maandag 14 juni verder met het 23ste seizoen van de populaire Britse detectiveserie Silent Witness. Tweeënhalve week lang kun je elke maandag tot en met donderdag genieten van spannende afleveringen.

Silent Witness gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Privéjet
In Silent Witness lopen we mee met forensisch onderzoeker Nikki en haar team. Zij worden door de autoriteiten ingezet om te helpen bij het oplossen van misdaden en andere incidenten. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is meteen spectaculair: er stort een privéjet neer in een bos bij de Britse hoofdstad Londen.

Oud-ambassaduer
Aan boord bevonden zich de oud-ambassadeur voor de Verenigde Staten, de baas van een ngo, haar zoontje van elf en twee piloten. Nikki's vriend was bevriend met de ambassadeur en diens overlijden komt hard aan. Het team kan in eerste instantie weinig verdachts vinden, maar als er ineens een verband lijkt te zijn met een zelfmoord, neemt de zaak een onverwachte wending.

Silent Witness seizoen 23 is vanaf maandag 14 juni elke maandag tot en met donderdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Silent Witness terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV