Huiveringwekkende horrorfilm A Quiet Place zie je vrijdag op Spike

Huiveringwekkende horrorfilm A Quiet Place zie je vrijdag op Spike
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Na lang verscheen A Quiet Place: Part II dit jaar eindelijk in de bioscopen. Het uitstel had natuurlijk alles te maken met de coronacrisis. Gelukkig konden we in de tussentijd blijven genieten van het eerste deel. Dat is vrijdag te zien op Spike en je kunt A Quiet Place streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
A Quiet Place volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort buitenaardse kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven, want de allesverslindende monsters komen af op het kleinste geluid. Het blijkt niet zo simpel te zijn als ze dachten en een strijd op leven en dood volgt. De levens van de gezinsleden hangen constant aan een zijden draadje...

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Acteurs Emily Blunt en John Krasinski zijn sinds 2010 gelukkig getrouwd, maar ze schitterden nog nooit samen op het witte doek - tot 2018. Krasinski schreef, produceerde én regisseerde het geweldige A Quiet Place, waarin zijn vrouw Blunt de show steelt. Met veel gevoel voor drama en spanning nam Krasinski plaats op de regiestoel en hij weet de kijker anderhalf uur lang te boeien. Blunt had wat ons betreft een Oscarnominatie verdiend voor haar geweldige rol.

Cast
Naast Emily Blunt (Mary Poppins Returns) en John Krasinski (13 Hours) zijn ook Millicent Simmonds (Wonderstruck) en Noah Jupe (Ford v Ferrari) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door John Krasinski.

A Quiet Place (2018) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is vrijdag 22 oktober om 20.30 uur te zien op Spike. Genre: horror. Speelduur: 90 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV