Vanavond op tv: documentaire Satudarah - One Blood, horrorfilm A Quiet Place

Vanavond op tv: documentaire Satudarah - One Blood, horrorfilm A Quiet Place
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 juni

Kijktip :

Het EK voetbal is toe aan een welverdiende, tweedaagse pauze. Vanavond dus geen wedstrijden, maar wel onder meer de documentaire Satudarah - One Blood en horrorfilm A Quiet Place. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Horrorfilm: A Quiet Place

Spike
20:00 uur

Spike zendt vanavond de geweldige horrorfilm A Quiet Place uit. De film volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort buitenaardse kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven, want de allesverslindende monsters komen af op het kleinste geluid. Het blijkt niet zo simpel te zijn als ze dachten en een strijd op leven en dood volgt.

Opstandelingen: Arnhem op ramkoers

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering van Opstandelingen gaat Sophie Hilbrand naar Arnhem, waar inwoners de strijd aan gaan met een wethouder. Marloes en Jeroen wonen op een oude boot in een industriehaven van de Nederrijn, maar al jaren lopen ze dagelijks gevaar aangevaren te worden door vrachtschepen. Net als vele andere woonbootbewoners is hen al jaren een andere ligplaats beloofd, maar de gemeente komt steevast haar beloftes niet na.

Mr. Frank Visser doet uitspraak: gek van geluid

SBS 6
20:40 uur

In deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak moet mr. Visser ingrijpen als er zelfs doodsbedreigingen komen vanwege geluidsoverlast. Het is hommeles is in een seniorenflat in Hardinxveld-Giessendam. Bewoonster Reneé wordt namelijk gek van de geluidsoverlast van haar bejaarde bovenburen. De buren in kwestie, Gerrit en Adrie, zijn zich van geen kwaad bewust en zeggen op eieren te lopen om maar géén overlast te veroorzaken.

Docu: Satudarah - One Blood

NPO 3
20:55 uur

De onthullende documentaire Satudarah - One Blood gaat over motorclub Satudarah, een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog in het vaandel, is te zien in deze documentaire uit 2015. De met een Emmy Award bekroonde regisseur Joost van der Valk kreeg exclusieve toegang bij Satudarah. Hij observeerde deze subcultuur van binnenuit.

The Great British Bake Off: chocoladeweek

NPO 1
21:20 uur

Op deze rustdag van het EK voetbal is The Great British Bake Off weer terug met de vierde aflevering van de Engelse variant van Heel Holland Bakt. Het is deze week chocoladeweek. De bakkers beginnen deze aflevering met een plaatbaksel als signatuuropdracht: achttien brownies. Alle soorten chocolade en alle mogelijke smaken zijn toegestaan, als de brownies uiteindelijk maar heerlijk zacht zijn in het midden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV