Serierecensie: Sex/Life is "lichte erotiek" in stijl van Fifthy Shades en 365 dni op Netflix

Serierecensie: Sex/Life is "lichte erotiek" in stijl van Fifthy Shades en 365 dni op Netflix
Met Sarah Shahi, Mike Vogel en Adam Demos

Film :

Vanaf 25 juni staat de serie Sex/Life op Netflix. Leer de familie Connelly kennen: Moeder Billie heeft 2 kinderen en een knappe kerel Cooper aan haar zijde. Een perfect gezinnetje, maar als fantasieën van een oude vlam de kop op steken, staat alles onder erotische hoogspanning. Lees hier de recensie van Sex/Life.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Verleiding, lust en seks
Het verhaal gaat over de pasgetrouwde huisvrouw en moeder Billie. Ze is met haar nieuwe man Cooper naar de buitenwijken van Connecticut verhuisd, en was van oorsprong een wilde tiener uit New York. Ze heeft heimwee naar haar verleden, vooral naar haar seksuele uitspattingen met een ex-vriendje. Ze besluit haar frustraties te uiten in een dagboek, dat haar man op een dag vindt en leest. Terwijl Billie denkt dat het haar huwelijk kan vernietigen, besluit Cooper haar verleden als een uitdaging te zien, en de twee beginnen een broeierige driehoeksverhouding tussen Billie's seksuele verleden en haar heden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Het is bizar hoe snel streamingdienst Netflix een hitserie creëert die sterk doet denken aan de film 365 dni, maar dan zonder het misdaadthema. Dit keer een oververmoeide moeder (uitstekend gespeeld door de prachtige actrice Sarah Shahi), die op jacht gaat naar haar ex Brad. De reden is pikant en een "grote" verrassing in de serie. Verwacht dus veel seks: Onder de douche, in de auto en op romantische en rijke locaties. Het verhaal is niet heel sterk en het contrast tussen brave familie met twee kinderen en wilde seksfeesten is abnormaal groot. De dialogen zijn soms lachwekkend slecht. De finale is niet heel sympatiek en zie je van mijlen ver aankomen. Toch is de kans groot dat Sex/Life een hit op Netflix gaat worden. 2 sterren.

Cast
Naast Sarah Shahi (Dolly Parton's Heartstrings) en Mike Vogel (Secret Obsession) is ook Adam Demos (Falling Inn Love) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Stacy Rukeyser (UnREAL).

Vanaf 25 juni 2021 is de serie Sex/Life te streamen op Netflix. Deze serie bevat 8 afleveringen van 50 minuten. Genre: Drama, Romantiek, Erotiek. IMDb-score 6,1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV