Indrukwekkende superheldenfilm Watchmen zie je zaterdag op Paramount Network

Indrukwekkende superheldenfilm Watchmen zie je zaterdag op Paramount Network
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Als Quentin Tarantino ooit een superheldenfilm zou maken, zou Watchmen aardig dicht bij het uiteindelijke resultaat komen. De film zit tjokvol hilarische dialogen en over de top-actie, en biedt non-stop vermaak. Zaterdag is de film te zien op Paramount Network en je kunt Watchmen streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Paramount Network te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
In een alternatief 1985 leven de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie in een continue staat van oorlog met elkaar. Verklede burgerwachten die vroeger de vrede bewaarden zijn nu bij wet verboden. Wanneer één van hen, The Comedian, wordt vermoord, gaat zijn voormalige collega Rorschach op onderzoek uit. Hij stuit op een sinister complot waardoor de andere ex-'superhelden' Nite Owl en Silk Spectre gedwongen worden om nog eenmaal in actie te komen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Zack Snyder heeft zich gevestigd als één van de meest unieke regisseurs in het moderne Hollywood en ook Watchmen wordt overgoten met een typisch Snyder-sausje. Dat betekent zowel felle kleuren als een grimmige sfeer, sterke dialogen en gestileerde actie. Het lijkt misschien wat veel, maar het werkt wél. Snyder weet de kijker constant te verrassen met bijzondere stijlgrepen en het intrigerende verhaal. Een uitstekende superheldenfilm die het net even wat anders doet.

Cast
Naast Malin Akerman (The Proposal) en Billy Crudup (Justice League) zijn ook Matthew Goode (Downton Abbey) en Patrick Wilson (The Conjuring 2) te zien in Watchmen. Deze film is geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel).

Watchmen (2009) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is zaterdag 23 juli om 20.00 uur te zien op Paramount Network. Genre: actie, mysterie. Speelduur: 162 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV