Spectaculaire actiefilm Spider-Man 2 dinsdag te zien op RTL 7

Spectaculaire actiefilm Spider-Man 2 dinsdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Na het enorme succes van Spider-Man (2002) kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Dat kwam twee jaar later, opnieuw onder regie van Sam Raimi. Spider-Man 2 was opnieuw een gigantisch succes - zowel bij publiek als critici. Deze kaskraker is dinsdag te zien op RTL 7 en je kunt Spider-Man 2 streamen via Netflix en Videoland.

Het verhaal
Fotograaf Peter Parker is gebeten door een merkwaardige spin en kan sindsdien veranderen in Spider-Man, die de inwoners van New York beschermt tegen het kwaad. Daardoor durft hij niet toe te geven aan zijn grote liefde Mary Jane Watson, omdat zijn vijanden haar anders kwaad doen. Spider-Man moet het opnemen tegen Doctor Octavius, een geleerde die na een mislukt experiment veranderd is in de achtpotige Doctor Octopus. Peters vriend Harry Osborn, die Spider-Man schuldig acht aan zijn vaders dood, wil afrekenen met Spider-Man.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Volgens sommige enthousiastelingen was Spider-Man 2 beter dan de eerste Spider-Man, maar zo ver willen wij niet gaan. Ze zijn wel min of meer gelijkwaardig, en dat betekent dat je ook in deze film weer een lading vette actie, spannende momenten en dramatische gebeurtenissen voorgeschoteld krijgt. Regisseur Sam Raimi leidt alles in goede banen en houdt de controle over het verhaal stevig in de hand. Een uitstekende film die keer op keer bekeken kan worden.

Cast
Naast Tobey Maguire (The Great Gatsby) en Kirsten Dunst (Hidden Figures) zijn ook James Franco (The Disaster Artist) en Alfred Molina (The Da Vinci Code) te zien in Spider-Man 2. Deze film is geregisseerd door Sam Raimi (Doctor Strange in the Multiverse of Madness).

Spider-Man 2 (2004) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is dinsdag 18 oktober om 22.35 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, avontuur, superhelden. Speelduur: 127 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV