Nieuwe beelden van Jurassic World: Fallen Kingdom

Nieuwe beelden van Jurassic World: Fallen Kingdom
Chris Pratt kruipt weer in huid van dino-verzorger

Nieuws :

Filmliefhebbers opgelet. De tweede trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom is eindelijk te zien. Het vervolg van de populaire film Jurassic World is vanaf juni te zien in de bioscoop.

Eerder werden er al een week lang diverse teasers getoond, met de eerste officiële trailer van de nieuwe dino-film als afsluiter. Nu is de tweede trailer ook te zien. In de eerste film verzorgde Owen Grady (Chris Pratt) de dinosaurussen op het eiland Isla Nublar, waar een themapark gebouwd was. Als aanvulling op het park werd een nieuwe dinosauriër ontwikkeld die zeer agressief bleek te zijn. Het wezen was zo intelligent dat het de beveiliging kon omzeilen, uit haar verblijf ontsnapte en de 20.000 parkbezoekers de stuipen op het lijf jaagde.

In Jurassic World: Fallen Kindom proberen Owen Grady en Claire Dearing de dinosaurussen van het eiland te redden omdat dit bijna ontploft. In de nieuwe trailer zien we ook de favoriete dino Blue terugkomen, het maatje van Chris Pratt. Maar naast Blue blijkt er ook weer in dit deel een hele agressieve dino te zijn die door wetenschappers is ontwikkeld.

Naast Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (The Help) komen ook twee oude bekenden uit de eerdere Jurassic-reeks terug. BD Wong en Jeff Goldblum zijn weer te zien als Dr. Henry Wu en Ian Malcolm. De cast bestaat verder uit James Cromwell (Babe), Ted Levine (The Silence of the Lambs), Justice Smith (The Get Down), Geraldine Chaplin (A Monster Calls), Daniella Pineda (The Detour), Toby Jones (Captain America) en Rafe Spall (The Big Short).

Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 7 juni 2018 in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV