Deze 10 films komen in september 2021 in de Nederlandse bioscopen

Deze 10 films komen in september 2021 in de Nederlandse bioscopen
Eindelijk! James Bond's No Time To Die en meer...

Film :

Welke films draaien er in september 2021 in de Nederlandse bioscopen? Bekijk hieronder een overzicht van de belangrijkste releases met een paar grote blockbusters in aantocht, zoals de muziekfilm Respect en natuurlijk het langverwachte James Bond epos: No Time To Die.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2021.

10. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (1 september)

Bioscoop

De Marvel-machine draait op volle toeren want er staat een nieuw avontuur op ons te wachten met Simu Liu en de waanzinnige actrice Awkwafina in de hoofdrol. Verwacht in iedergeval een fantastische actievolle reis met vette Martial Arts scènes. Bekijk hieronder de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

9. After We Fell (2 september)

Bioscoop

Josephine Langford (Tessa) en Hero Fiennes Tiffin (Hardin) zijn terug en rode oortjes zijn absoluut gegarandeerd. De succesvolle boekenreeks van Anna Todd gaat verder met deze derde film. Romantiek en seks staan op het programma waar Tesse en Hardin vechten voor hun vurige relatie. Bekijk hieronder de trailer van After We Fell.

8. Respect (2 september)

Bioscoop

De hoge pieken en diepe dalen over het leven van iconische R&B-zangeres Aretha Franklin verfilmd in een tweeënhalf uur durende muziekfilm. Voordat de zangeres in 2018 overleed vroeg ze actrice Jennifer Hudson haar te vertolken in deze film. En dat doet ze uitstekend. Voor fans een niet te missen productie. Bekijk hieronder de trailer van Respect.

7. De Veroordeling (2 september)

Bioscoop

Deze film gaat over De Deventer moordzaak. Het is een van de langstlopende zaken in de geschiedenis van het Nederlandse strafrecht. En tot op de dag van vandaag is nog steeds niet duidelijk wie de weduwe Wittenberg in haar huis heeft vermoord. De Veroordeling is gebaseerd op deze geruchtmakende zaak en volgt onderzoeksjournalist Bas Haan (Fedja van Huêt). Bekijk hieronder de trailer van De Veroordeling.

6. Copshop (9 september)

Bioscoop

In deze actiethriller wordt een rustig politiebureau het middelpunt van een bloederige strijd. Een professionele huurmoordenaar (Gerard Butler), een ambitieuze agente en een criminele oplichter (Frank Grillo) zoekt veiligheid achter de tralies. De boel escaleert volledig. Bekijk hieronder de trailer van Copshop.

5. Mijn Beste Vriendin Anne Frank (9 september)

Bioscoop

Van regisseur Ben Sombogaart (bekend van de schitterende film 'De Tweeling') komt een nieuwe Nederlandse oorlog- en dramafilm over boezemvriendinnen Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929). Wanneer de familie Frank onderduikt verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in concentratiekamp Bergen-Belsen. Bekijk hieronder de trailer van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank.

4. The Courier (9 september)

Bioscoop

Een splinternieuwe spionagethriller over het waargebeurde verhaal van de onopvallende Britse zakenman Greville Wynne (gespeelt door Benedict Cumberbatch). Hij wordt gerekruteerd tijdens de grootste internationale conflicten in de geschiedenis. Bekijk hieronder de trailer van de film The Courier.

3. Queenpins (16 september)

Bioscoop

In deze waargebeurde misdaadkomedie komen twee vrouwen met een wel heel misdadig maar briljant idee. Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en ware coupon queens: ze proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsvouchers geld te besparen op boodschappen. Om de inkomsten in een hogere versnelling te krijgen, zetten ze een ingenieus coupon-kartel op en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. Al snel komen ze in het visier van twee agenten. Bekijk hieronder de trailer van Queenpins.

2. I Care a Lot (23 september)

Bioscoop

Deze vlijmscherpe thriller en dramafilm gaat over de succesvolle Marla Grayson (gespeelt door Rosamund Pike). Ze heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in nadeel van haar klanten: oudere bejaarden. Bovendien krijgt ze het aan de stok met een meedogenloze gangster. Oplichting en misdaad staan op het programma. Bekijk hieronder de trailer van de film I Care a Lot.

1. No Time To Die (30 september)

Bioscoop

Het wachten is over! Eindelijk komt de 25ste film uit de James Bond-reeks uit met zoals de vlaggen de nu bij hangen, de laatste voor topacteur Daniel Craig. Eigenlijk zou de nieuwste actiethriller in november 2019 al op het witte doek te zien zijn maar corona-ellende gooide lelijk roet in het eten. Zie foto: superschurk Safin (gespeelt door acteur Rami Malek) maakt zijn opwachting. Nu maar hopen dat niet de gadgets van Bond zwaar verouderd zijn. De trailer is gelukkig verbluffend goed. Bekijk hieronder de trailer van de film No Time To Die.

Bekijk hier het artikel: Deze 10 films komen in augustus 2021 in de Nederlandse bioscopen, en zie hier het overzicht van films die nu in de bioscopen te zien zijn. Deze data zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV