Heerlijke comedy I Love You, Man zondag te zien op Comedy Central

Heerlijke comedy I Love You, Man zondag te zien op Comedy Central
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

De buddy movie is er in vele gedaantes, maar I Love You, Man pakt op een zeer eigenzinnige manier aan. De 'buddy's' kennen elkaar namelijk nog helemaal niet aan het begin van de film. Hoe dat afloopt, zie je zondag op Comedy Central. Je kunt I Love You, Man streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
In I Love You, Man zien we hoe Peter Klavan, een succesvolle makelaar, zijn vriendin Zooey ten huwelijk vraagt. Op een dag beseft hij dat hij geen beste vriend heeft om als getuige te vragen. Peter stort zich in een aantal bizarre 'man-dates', tot hij Sydney Fife ontmoet. Het klikt meteen tussen hem en deze charmante, eigenzinnige vrijgezel. Maar hoe hechter hun band wordt, hoe slechter Peters relatie met Zooey verloopt. Hij moet steeds vaker kiezen tussen thuis bij zijn verloofde blijven of op stap gaan met zijn nieuwe beste vriend.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
I Love You, Man is zo'n typische feelgoodfilm voor een relaxte zondagavond. Het helpt natuurlijk enorm dat twee van de sympathiekste acteurs van Hollywood (Paul Rudd en Jason Segel) de hoofdrollen vertolken. De film zit boordevol leuke grappen en komische scènes, met als hoogtepunt misschien wel het moment dat de legendarische Canadese rockband Rush in een bijrolletje opduikt. Een fantastische film om je weekend mee af te sluiten.

Cast
Naast Paul Rudd (Ant-Man and the Wasp) en Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall) zijn ook Rashida Jones (The Social Network), Andy Samberg (Palm Springs) en J.K. Simmons (Whiplash) te zien in I Love You, Man. Deze film is geregisseerd door John Hamburg.

I Love You, Man (2009) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zondag 29 augustus om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Genre: comedy. Speelduur: 105 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV