Deze 5 blockbusters zie je dit najaar in de Nederlandse bioscopen

Deze 5 blockbusters zie je dit najaar in de Nederlandse bioscopen
Met Dune, House of Gucci en meer

Film :

Welke belangrijke grote films zien we dit najaar op het witte doek? Het aan bod is zeker interessant met het langverwachte James Bond epos No Time To Die en het extravagante misdaaddrama House of Gucci. De redactie van Gids.tv heeft vijf films uitgezocht die je niet mag missen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. Dune (16 september)

Bioscoop

Topregisseur Denis Villeneuve deed het het onmogelijke en maakte in 2017 een indrukwekkend vervolg op het onaantastbaar geachte Blade Runner. Nu waagt hij zich aan Frank Herberts iconische sci-fi epos Dune: de critici zijn lyrisch. Verwacht in ieder geval een beleving en groot spektakel die zijn weerga niet kent. Met de waanzinnige acteur Timothée Chalamet in de hoofdrol. Lees hier waar je vanaf 16 september Dune kunt kijken.

4. No Time To Die (30 september)

Bioscoop

Het wachten is over! Eindelijk komt de 25ste film uit de James Bond-reeks uit. Zoals de vlaggen er nu bij hangen, is deze film de laatste Bond voor topacteur Daniel Craig. Eigenlijk zou de nieuwste actiethriller in november 2019 al op het witte doek te zien zijn, maar corona-ellende gooide lelijk roet in het eten. Nu maar hopen dat de gadgets van Bond niet zwaar verouderd zijn. Bekijk hier waar je vanaf 30 september No Time To Die kunt kijken.

3. Halloween Kills (14 oktober)

Bioscoop

Wie de slasherhorror Halloween (2018) met de gestoorde gek Michael Myers in de brandende finale weet te herinneren, dacht dat het over was. Maar niks is minder waar. Opnieuw gaat Jamie Lee Curtis als Laurie Strode de strijd aan tegen het kwaad. Nu blijkt ook TL-verlichting een effectief moordwapen. We hebben er zin in! Bekijk hieronder de trailer van Halloween Kills.

2. Dear Evan Hansen (28 oktober)

Bioscoop

Wie zin heeft in topdrama van de makers van La La Land en The Greatest Showman, zit goed met deze verfilming van de musical over Evan Hansen, een middelbare scholier met sociale angsten en zijn reis van zelfontdekking en acceptatie na de zelfmoord van een mede-klasgenoot. De trailer is erg goed met topcast: Ben Platt en de beeldschone actrice Julianne Moore doen mee. Bekijk hieronder de trailer van Dear Evan Hansen.

1. House of Gucci (25 november)

Bioscoop

Als Gladiator-regisseur Ridley Scott met een waargebeurd misdaaddrama over het wereldberoemde mode-imperium Gucci komt, zijn we na het zien van de trailer meteen enthousiast. Niemand minder dan Lady Gaga en Adam Driver spelen Patrizia Reggiani en Maurizio Gucci, met een fantastische rol voor onherkenbare Jared Leto die Paolo Gucci vertolkt. Bekijk hieronder de waanzinnige trailer van House of Gucci.

Bekijk hier het artikel: Deze 10 films komen in september 2021 in de Nederlandse bioscopen, en zie hier het overzicht van films die nu in de bioscopen te zien zijn. Deze data zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV