Spannende actiethriller Shoot 'Em Up woensdag te zien op Veronica

Spannende actiethriller Shoot 'Em Up woensdag te zien op Veronica
Prima film met de bijna vergeten Clive Owen

Kijktip :

In het eerste decennium van deze eeuw was de Britse acteur Clive Owen on fire, zoals dat genoemd wordt. Hij speelde in de ene moderne klassieker na de andere en kreeg een Oscarnominatie voor zijn rol in Closer. Daarna zijn we hem helaas wat uit het oog verloren. Woensdagavond is de prima actiethriller Shoot 'Em Up, met Owen in de hoofdrol, te zien op Veronica.

Het verhaal
Mr. Smith, de meest kwaadaardige en ongevoelige man ter wereld, heeft de taak op zich genomen het meest onschuldige op aarde, een pasgeboren baby, te beschermen. Als Smith tijdens een schietpartij een pasgeboren baby in handen krijgt, ontdekt hij dat het kind het doelwit is van een geheime macht. Een team van mysterieuze aanvallers moet alle sporen van de baby wissen. Door een regen van kogels die hem achtervolgt zoekt Smith de prostituee DQ op om samen met haar het mysterie rond de dreiging op het leven van de baby op te lossen. Iedereen wil de baby dood. De grote vraag is alleen, waarom?

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De hele wereld jaagt op een baby: het is een angstaanjagende premisse. Hoewel er wel wat haken en ogen zitten aan Shoot 'Em Up, is deze spannende film over het geheel genomen een geslaagde actiethriller die je constant op het puntje van je stoel houdt. Hoewel Shoot 'Em Up enkele bizarre plotelementen kent, zit het verhaal toch goed in elkaar. Daarnaast zijn de actiescènes uitstekend en is de cast goed op dreef.

Cast
Naast Clive Owen (Sin City) en Paul Giamatti (Jungle Cruise) zijn ook Monica Bellucci (Spectre) en Stephen McHattie (Watchmen) te zien in Shoot 'Em Up. Deze film is geregisseerd door Michael Davis.

Shoot 'Em Up (2007) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is woensdag 29 september om 23.20 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 86 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV