Dinsdag in M: Kamervoorzitter Vera Bergkamp over antisemitisme en fascisme

Dinsdag in M: Kamervoorzitter Vera Bergkamp over antisemitisme en fascisme
Dit zijn de gasten van dinsdag 9 november

Kijktip :

Na een break is de talkshow M weer teruggekeerd op televisie. Vanaf 8 november ontvangt Margriet van der Linden weer allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten in M van dinsdag 9 november

  • Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan en Kustaw Bessems schuiven aan tafel om te praten over de huidige situatie rondom het coronavirus. Want hoe kan het dat we constant achter de feiten aanlopen en hoe kan dit voorkomen worden?

  • Al meer dan een half jaar hanteert Vera Bergkamp de voorzittershamer. Een positie die niet door iedereen benijd wordt. Vanavond vertelt ze hoe ze dit ervaart en maakt ze een punt over de nieuwe bestuurscultuur die hard nodig is. Daarnaast praat ze over de Kristallnacht die zojuist herdacht werd in de Portugese Synagoge in Amsterdam, waar ze een toespraak hield.

  • Met hits als ‘That’s how I’m Living’, ‘Get Into’ en ‘Move To The Bigband’ verkreeg rapper Tony Scott in de jaren ‘90 internationaal succes. De muziek van de inmiddels ernstig zieke rapper stond niet op Spotify. Daar brengt NOS-presentator Henry Schut verandering in. Vanavond schuiven ze aan tafel bij M, samen met Allstar Fresh en Brainpower.

M is vanaf maandag 8 november weer elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV