Vanavond op tv: grote finale van ARIA & laatste aflevering De Dating Quiz

Vanavond op tv: grote finale van ARIA & laatste aflevering De Dating Quiz
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 november

Kijktip :

Linda de Mol probeert vanavond voor de laatste keer enkele singles naar huis te sturen met de liefde van hun leven én een mooie zak geld. Vanavond is de laatste aflevering van De Dating Quiz op SBS6! Ook zie je om 20:25 uur de grote finale van het operaprogramma ARIA op NPO 1. Er zijn nog drie kandidaten over!

Start S.W.A.T. seizoen 4
In een nieuwe aflevering van Onze Boerderij gaat Yvon Jaspers onder meer op bezoek bij boerin Steffi. Die kennen we nog van haar deelname aan Boer zoekt vrouw. Ook gaat S.W.A.T. seizoen 4 van start. In deze actieserie volgen we hoofdpersoon Daniel "Hondo" Harrelson, een voormalige marinier die aan de slag gaat bij de Special Weapons and Tactics-eenheid van het politiekorps in Los Angeles. Deze eenheid wordt opgeroepen bij de meest uitdagende klussen voor de politie. Voor de filmliefhebbers is er de science-fictionfilm: Dawn of the Planet of the Apes. Bekijk hieronder de tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: De Dating Quiz

SBS 6
19:55 uur

De Dating Quiz heeft het allemaal: het is een blind datingprogramma en een kennisquiz ineen. Het is het ultieme spel van de liefde! Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf - blind - met elkaar. Vanavond is de laatste aflevering van De Dating Quiz te zien op SBS6.

ARIA: finale

NPO 1
20:24 uur

Vanavond is om 20:24 uur de grote finale van het operaprogramma ARIA te zien. De finale wordt afgetrapt met een samenzang van de drie finalisten. De kandidaten zingen het lied 'Libiamo', dat behoort tot de allerberoemdste operafragmenten die er zijn. Het koor van de Nationale Opera staat hen bij. Vervolgens zingen de drie finalisten individueel een prachtige aria.

Start: S.W.A.T. seizoen 4

SBS 9
21:25 uur

Direct na afloop van het derde seizoen is vanaf vanavond het vierde seizoen van de Amerikaanse serie S.W.A.T. te zien op SBS9. Vandaag met een dubbele aflevering vanaf 21:25 uur, vanaf volgende week wekelijks met drie afleveringen vanaf 20:30 uur.

Onze boerderij: op bezoek bij Steffi

NPO 1
21:27 uur

We beginnen de aflevering van Onze boerderij bij fruitteler Djuke. Vroeger kwamen mensen naar de boerderij van haar ouders om aardappelen groot in te kopen voor hun uitgebreide gezinnen, maar nu ziet ze dat de klanten vooral komen omdat ze willen weten waar hun eten vandaan komt. Djuke is getrouwd met akkerbouwer Henk, die heen en weer pendelt naar zijn eigen bedrijf in Groningen. Ook gaat Yvon Jaspers op bezoek bij boerin Steffi. Hoe gaat het nu met Steffi?

Science-fictionfilm: Dawn of the Planet of the Apes

Veronica
22:10 uur

De steeds groter wordende groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door Caesar, wordt bedreigd door de overlevenden van een dodelijk virus. Dit virus roeide tien jaar eerder vrijwel de gehele menselijke wereldbevolking uit. Na een kort vredesbestand, breekt er toch een oorlog uit tussen mensen en apen. Wie wordt de dominante soort op aarde? Vanavond is Science-fictionfilm: Dawn of the Planet of the Apes om 22:10 uur te zien bij Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV