Soof krijgt Amerikaanse variant

Soof krijgt Amerikaanse variant
Acteur Dan Karaty produceert de remake

Nieuws :

Acteur en danser Dan Karaty (Dance Dance Dance, So you think you can dance) gaat een Amerikaanse versie van Soof produceren. Eind 2018 starten de opnames.

Dat meldt BuzzE. Karaty speelde zelf ook in de Nederlandse Soof-films en zei meteen kansen te zien in het buitenland. "Het moment dat we de film op het witte doek zagen, zeiden mijn manager en ik tegen elkaar: laten we dit naar Amerika brengen, het heeft een internationale uitstraling."

Wellicht is er voor Karaty, die eind april met een nieuwe dansshow komt op RTL4, nog een klein rolletje weggelegd in de Amerikaanse versie. Hij zal niet te zien zijn als het personage dat hij in de Nederlandse Soof-films speelde, zo vertelt zijn woordvoerder.

:[article:img](src:"appid-21791a8992982cd8da851550a453bd7f-quality-0.jpg" title:"Dan Karaty")

Het personage Soof, gespeeld door actrice Lies Visschedijk, schitterde inmiddels in twee films - Soof (2013) en Soof 2 (2016) - én kreeg met Soof: Een Nieuw Begin haar eigen Videolandserie (die momenteel wordt uitgezonden op RTL4).

Het is niet bekend wanneer de Amerikaanse Soof uitkomt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer informatie hierover. Soof: Een Nieuw Begin is te zien op Videoland én elke zondag op RTL4 om 21.00 uur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV