James Bond-spektakel Spectre zie je dinsdag 14 december op RTL 7

James Bond-spektakel Spectre zie je dinsdag 14 december op RTL 7
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Onlangs verscheen eindelijk de nieuwste James Bond-film No Time to Die, nadat de release meerdere keren was uitgesteld. Er zat een gat van zes jaar tussen deze en de vorige film: Spectre. Die actieknaller zie je dinsdag 14 december op RTL 7. Je kunt Spectre streamen via Google Play en iTunes.

Het verhaal
Een cryptische boodschap uit het verleden van James Bond brengt de Britse geheim agent op het pad van een sinistere organisatie die hij moet zien bloot te leggen. Terwijl M een politieke strijd voert over het voortbestaan van zijn inlichtingendienst, speurt 007 tussen al het bedrog door naar de verschrikkelijke waarheid achter 'SPECTRE’.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Na het ijzersterke Skyfall waren de verwachtingen voor de 24ste Bond-film hooggespannen. Die weet Spectre helaas niet helemaal in te lossen, maar dat dit weer een actiefilm van formaat is staat buiten kijf. De opening op de Dag van de Doden in Mexico-Stad is één van de beste en spectaculairste uit de hele reeks. Het verhaal zakt op sommige momenten echter wat in en de lengte van de film is misschien wat te veel van het goede. Toch staat ook Spectre weer garant voor een avond topvermaak, met vele leuke bijrolletjes van onder anderen Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista en Andrew Scott.

Cast
Naast Daniel Craig (Knives Out) en Christoph Waltz (Django Unchained) zijn ook Léa Seydoux (The French Dispatch), Monica Bellucci (The Matrix Reloaded) en Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel) te zien in Spectre. Deze film is geregisseerd door Sam Mendes (1917).

Spectre (2015) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is dinsdag 14 december om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, thriller. Speelduur: 148 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV