Hilarische animatiefilm The Grinch zie je Tweede Kerstdag op SBS6

Hilarische animatiefilm The Grinch zie je Tweede Kerstdag op SBS6
Benedict Cumberbatch is The Grinch

Kijktip :

De grootste zuurpruim van het Kerstfeest is ook dit jaar weer op de tv te aanschouwen: het is echter dit keer wel de animatie-versie. De fantasierijke animatiefilm The Grinch is Tweede Kerstdag te zien op SBS6. Je kunt The Grinch ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
De Grinch is een zuur en verbitterd wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een donkere grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who's. Jaloers op de vrolijkheid van de Who's, maakt hij plannen om de berg af te dalen en de cadeaus en kerstversieringen te stelen.

Bron: Universal Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
We hebben te maken met een film van de makers van Despicable Me en The Lorax, een soortgelijk karakter. Dat is dan ook exact wat je van deze film kunt verwachten: een film met minimale boodschap, cringeworthy grappen en hartverwarmende momenten. Benedict Cumberbatch maakt het titelkarakter wel extra speciaal, waardoor het allemaal goed past bij de sfeer die de film moet hebben.

Cast
Naast Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) en Rashida Jones (On The Rocks) spelen ook Kenan Thompson (Hubie Halloween), Angela Lansbury (Beauty and the Beast) en Pharrell Williams (Sing 2) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Yarrow Cheney.

De film The Grinch (2018) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zondag 26 december om 13.25 uur te zien op SBS6. Daarnaast is de film te streamen via Pathé Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV