Hartverscheurend drama A Star Is Born zie je maandag op Net5

Hartverscheurend drama A Star Is Born zie je maandag op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Menig filmliefhebber fronste de wenkbrauwen toen regisseur en hoofdrolspeler Bradley Cooper popster Lady Gaga koos als zijn tegenspeler in de remake van A Star Is Born. Gaga bewees alle critici echter ongelijk met een prachtige vertolking. Deze hartverscheurende filmmusical is maandag te zien op Net5 en je kunt A Star Is Born streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk de volledige programmering van The Greatest Hits-maand van Net5 op Gids.tv.

Het verhaal
In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal maken we kennis met de in verval geraakte countryster Jackson Maine. Deze zanger ontdekt de onbekende, worstelende zangeres Ally, op wie hij al snel verliefd wordt. Ally heeft haar droom om het helemaal te maken in de muziekwereld zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plekje in de spotlights op te eisen. Als dit eenmaal is gelukt begint hun romantische relatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij in de schaduw komt te staan.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
A Star Is Born is één van de meest geliefde verhalen in Hollywood. De eerste filmversie verscheen al in 1937, gevolgd door legendarische remakes uit 1954 (met Judy Garland en James Mason) en 1976 (met Barbra Streisand en Kris Kristofferson). In 2018 was het de beurt aan Cooper en Gaga, die hun rollen met verve vertolken. Ook is het verhaal op uitstekende wijze naar het heden getransporteerd. Het zorgt voor een aangrijpende film - zeker richting het einde - met nu al legendarische nummers als 'Shallow', 'Always Remember Us This Way' en 'I'll Never Love Again'.

Cast
Naast Bradley Cooper (Nightmare Alley) en Lady Gaga (House of Gucci) zijn ook Sam Elliott (The Big Lebowski) en Andrew Dice Clay (Blue Jasmine) te zien in A Star Is Born. Deze film is geregisseerd door Bradley Cooper.

A Star Is Born (2018) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is maandag 11 april om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: drama, musical, romantiek. Speelduur: 136 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV