Vanavond op tv: Weet Ik Veel is terug met nieuw seizoen en A Star Is Born

Vanavond op tv: Weet Ik Veel is terug met nieuw seizoen en A Star Is Born
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 8 januari

Kijktip :

Op zaterdag 8 januari kun je languit voor de tv gaan liggen want de amusementenprogramma's hebben weer genoeg voor je in petto. Zo start een nieuw seizoen van Weet Ik Veel en kijken we vanavond naar de prachtige film met Lady Gaga, A Star Is Born. Ook worden je lachspieren weer op de proef gesteld met Ronald Goedemondt en zijn show Numero Uno.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan

NPO 2
19:52 uur

Kefah Allush onderzoekt wat een groener Europa betekent voor de gewone burger. Daarvoor gaat hij op ontdekkingstocht dwars door Europa. In de eerste aflevering staat oude en nieuwe energie centraal. Kefah bezoekt een windturbinepark op het IJsselmeer. Daarna duikt Kefah letterlijk in het diepe verleden. Samen met oud-mijnwerker Charlie bezoekt hij de Limburgse mijnen.Elke zaterdag rond 19.50 uur op NPO 2.

Terug: Weet Ik Veel

RTL 4
19:58 uur

De kennisquiz Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens is vanaf vanavond weer terug op tv. Drie BN'ers en een groep studenten in de studio worden getest op hun algemene kennis. Elke zaterdag om 20.00 uur op RTL 4. Drie wisselende bekende Nederlanders worstelen zich door vijftig kennisvragen heen om uiteindelijk een mooi rapportcijfer te krijgen. Tegelijkertijd beantwoorden leergierige studenten in de studio de vragen ook met als doel de knapste kop van de avond te worden. In de finale speelt de beste BN'er tegen de beste student voor een mooi geldbedrag.

Cabaret: Ronald Goedemondt - Numero Uno

SBS 6
20:30 uur

Ronald Goedemondt gaat met anekdotes en grappen de alledaagse strijd aan tegen heersende dogma's. Ronald is verder. Wijzer, volwassener en rustiger? Dat niet. Zijn strijd met de doctrine van het alledaagse lijkt nu zelfs te pieken. Maar hij heeft inzichten. Hoe groter de afstand tot zijn verleden, hoe meer er naar boven komt. Wat gebeurt er met je, als alles altijd maar doordendert en jij niet weet hoe je jezelf op de eerste plaats moet zetten? Ronald onderzoekt dit met de verbale energie-explosie die we van hem gewend zijn.

Terug: Gort over de grens

NPO 2
20:35 uur

Ilja Gort is terug met een nieuwe reeks van Gort over de Grens, waarin hij langs de mooiste streken van zijn geliefde Frankrijk reist en op zoek gaat naar het geheim van 'La Douce France. Ilja Gort ontdekt de vele gezichten van Frankrijk. Hoe komen de Fransen aan hun kennis van lekker eten, van mooie wijnen, van schoonheid en wat zegt al dat heerlijks over de Fransen zelf en over het land? Elke zaterdag om 20.35 uur op NPO 2.

Dramafilm: A Star Is Born

Eén
20:57 uur

Romantisch drama van Bradley Cooper (derde remake van de gelijknamige film uit 1937) met Lady Gaga in de hoofdrol.

Terug: Matthijs gaat door

NPO 1
21:39 uur

Matthijs van Nieuwkerk is terug met een nieuw seizoen van Matthijs gaat door. Aan tafel bij Matthijs wordt weer ruimte gemaakt voor vrolijke en ontroerende gesprekken, een goed humeur en een nieuwe Forever Young-reeks. Uiteraard is er ook dit seizoen heel veel muziek, onder begeleiding van de Sven Hammond Big Band. Reken op veel jazz. De afleveringen zijn elke zaterdag na Wie is de Mol?, rond 21.40 uur, te zien op NPO 1.

Tv-première: Rundfunk Jachterwachter

NPO 3
22:14 uur

Op een dag wordt Ronnie Bosboom jr. aangenomen op camping HIVO. Jammer genoeg voor de wachtopzichter blijkt Ronnie niets uit te voeren en zelfs op de vlucht te zijn voor gevaarlijke criminelen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV