Brute misdaadfilm Brawl in Cell Bock 99 zie je dinsdag op RTL 7

Brute misdaadfilm Brawl in Cell Bock 99 zie je dinsdag op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Vince Vaughn als meedogenloze crimineel? Het klinkt onwaarschijnlijk, maar de film Brawl in Cell Block 99 pakte opvallend goed uit. Het is een keiharde en brute actiefilm geworden, die als geen ander past op een zender als RTL 7 - waar-ie dinsdag te zien is. Je kunt Brawl in Cell Block 99 streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Bradley Thomas is een voormalig bokser wiens leven langzaam maar zeker afbrokkelt. Hij raakt zijn baan als automonteur kwijt en ook staat zijn huwelijk op springen. Op dit punt ziet hij geen betere optie dan voor een oude maat te gaan werken als drugskoerier. Zijn situatie verbetert op tijdelijke basis, maar dan breekt er een vuurgevecht uit tussen de politie en zijn meedogenloze handlangers. Wanneer de rook is opgetrokken zit Bradley in de gevangenis, omringd door vijanden. Door hen wordt hij gedwongen gewelddadige handelingen uit te voeren, die de gevangenis in een bloederig slagveld veranderen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Het is altijd gevaarlijk als comedy-acteurs uit een hele reeks middelmatige films zich wagen aan een serieuze en buitengewoon grimmige actiefilm. Een onherkenbare Vince Vaughn slaagt er echter glansrijk in zijn personage Bradley Thomas overtuigend neer te zetten. Regisseur S. Craig Zahler staat bekend om zijn keiharde misdaadfilms en ook in Brawl in Cell Block 99 wordt snoeihard geweld niet geschuwd. Dat maakt de film soms ongemakkelijk om te zien, maar wél meeslepend en fascinerend.

Cast
Naast Vince Vaughn (Fighting with My Family) en Jennifer Carpenter (Dragged Across Concrete) zijn ook Don Johnson (Knives Out) en Udo Kier (Downsizing) te zien in Brawl in Cell Block 99. Deze film is geregisseerd door S. Craig Zahler (Bone Tomahawk).

Brawl in Cell Block 99 (2017) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is dinsdag 25 januari om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, misdaad. Speelduur: 132 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV