Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Wie van de 3 & Ontvoerd is terug

Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Wie van de 3 & Ontvoerd is terug
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 30 januari

Kijktip :

De zondagavond zit weer vol leuke programma's. Deze week in De Gevaarlijkste Wegen gaan First Dates-barman Victor Abeln en presentatrice en YouTuber Iris Enthoven op avontuur in het grillige zuiden van Mexico. Voor de spelliefhebbers is er vanavond op SBS6 een nieuw seizoen Wie van de 3. Bekijk hieronder alle tv-tips van vanavond.

Ontvoerde kinderen
Wendy van Dijk is terug met een nieuw seizoen van Wie van de 3, waarin de vaste panelleden steeds de échte kandidaat van zijn liegende 'collega’s' moeten zien te onderscheiden. Ook is er een nieuw seizoen te zien van Ontvoerd, waarin John van den Heuvel probeert naar het buitenland ontvoerde kinderen te herenigen met hun in Nederland achtergebleven ouders. In Andere Tijden Sport duikt deze week in de schoonheid van het skispringen en blikt terug op de olympische droom van Gerrit Jan Konijnenberg, The Flying Dutchman. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadthriller: Enemy of the State

Veronica
20:00 uur

Vanavond zien we op Veronica de misdaadthriller Enemy of the State. Wanneer de succesvolle advocaat Robert Clayton Dean een oude vriend tegenkomt, komt hij in het bezit van een disc. Deze disc bevat opnames van een politieke moord. De dader komt er al snel achter dat Dean de disc in zijn bezit heeft en besluit de National Security Agency te gebruiken om hem te vinden. Dean heeft daarentegen geen idee waarom hij wordt achtervolgd.

De Gevaarlijkste Wegen: barman Victor & Iris Enthoven

NPO 3
20:16 uur

Deze week gaan First Dates-barman Victor Abeln en presentatrice en YouTuber Iris Enthoven op avontuur in het grillige zuiden van Mexico. Samen trekken zij door uitgestrekte cactusvalleien en berijden zij de flanken van de hoogste berg van Noord-Amerika: de Pico de Orizaba. Hun doel? De gigantische zandduinen van Chachalacas aan de Golf van Mexico.

Terug: Wie van de 3

SBS 6
20:25 uur

Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst gooien, fanatiek als ze zijn, weer alles in de strijd. Wie trapt niet in de misleidende praatjes en raadt wie van de drie ze eruit moeten zien te pikken? Vanavond start een nieuw seizoen Wie van de 3.

Sciencefiction: Star Trek: First Contact

Spike
20:29 uur

Vanavond kunnen de Star Trek-liefhebbers kijken naar Star Trek: First Contact. Na een epische strijd tegen de cybernetische Borg volgen kapitein Picard en de bemanning van de Enterprise de Borg Sphere naar de 21e eeuw om te voorkomen dat de Borg de tijdlijn van de aarde besmetten.

Terug: Ontvoerd

RTL 4
21:31 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Ontvoerd waarin John van den Heuvel probeert naar het buitenland ontvoerde kinderen te herenigen met hun in Nederland achtergebleven ouders. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen helpt John Nicole. Zij moet haar 2-jarige dochter Ayla al anderhalf jaar missen. De vader van Ayla houdt haar al deze tijd achter in Turkije en heeft al het contact met Nicole verbroken. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen.

Andere Tijden Sport: skispringer Konijnenberg

NPO 1
22:32 uur

Andere Tijden Sport gaat deze week over de schoonheid van het skispringen. Nederland is het platste land ter wereld. Geen wonder dat we nauwelijks een rol van betekenis spelen in de wondere wereld van het skispringen. In de jaren 80, wordt een Nederlandse student verliefd op de schans. Zijn naam: Gerrit Jan Konijnenberg. Zijn droom: vliegen op de Olympische Spelen. Vol passie stort hij zich op dat doel.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV