25ste James Bond-film No Time to Die is vanaf deze datum te huren op Pathé Thuis

25ste James Bond-film No Time to Die is vanaf deze datum te huren op Pathé Thuis
Daniel Craig doet het nog één keer

Kijktip :

Vanaf 4 februari staat de film No Time to Die op Pathé Thuis. De weg naar de bioscoop duurde voor deze film extra lang door de pandemie, maar alles is goed gekomen. De 25ste James Bond was één van de grootste successen in de Nederlandse bioscopen. En nu staat deze blockbuster op Pathé Thuis.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Het verhaal
James Bond heeft zijn turbulente leven als geheim agent 007 achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt verstoord wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Daniel Craig en Ana de Armas in de film 'No Time to Die'

Lees hier onze filmrecensie van No Time to Die

Cast
Naast Daniel Craig (Skyfall) en Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zijn ook Ana de Armas (Blade Runner 2049), Ralph Fiennes (The English Patient), Christoph Waltz (The French Dispatch), Léa Seydoux (Spectre) en Ben Whishaw (Surge) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (True Detective).

Vanaf 4 februari stream je de film No Time to Die op Pathé Thuis. Genre: actie, misdaad, thriller. Tijdsduur: 163 minuten. IMDb-score: 7,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV