Mary Poppins Returns met Emily Blunt

Mary Poppins Returns met Emily Blunt
Disney presenteert nieuwe teaser trailer tijdens Oscaruitreiking

Film :

Tijdens de Oscars had Disney een verrassing in petto. De nieuwe teaser trailer van Mary Poppins Returns werd tijdens de reclames gepresenteerd. Het decor van deze iconische film is Londen, in tijden van een depressie. De familie Banks krijgt een bezoekje van de magische Mary Poppins. Vliegend aan de wereldberoemde paraplu zweeft ze door de wolken. Samen met haar vriend Jack probeert Poppins op wonderlijke wijze de familie vreugde en magie in hun levens te laten herontdekken. Bekijk hieronder de trailer van de film.

De muziek in de trailer is al prachtig en met de cast zit het ook zeker goed. Naast Emily blunt (Into the Woods) zijn ook Meryl Streep (The Post), Julie Walters (Mamma Mia!), Colin Firth (A Single Man) en Dick van Dyke (Dick Tracy) een te zien in het nieuwe avontuur van Disney. Een leuk detail is dat deze laatste acteur ook al te zien was in de versie uit Mary Poppins van 1964, als de rol van Mr. Dawes Senior, in de Nederlandse versie beter bekend als schoorsteenveger Bert. De regie is in handen van Rob Marshall, bekend van Into the Woods en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Mary Poppins Returns moet 25 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Houd Gids.tv in de gaten voor meer informatie over deze film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV